Jenn - Air Микровълнова Отстраняване

Jenn - Air микровълнови печки идват в различни размери и стилове , всяка с уникален набор от възможности и функции . Много от основните функции и характеристики на всички модели са подобни . Ако възникнат проблеми с микровълнова печка Jenn - Air , изпълнявайки някои стъпки за отстраняване на неизправности ще помогне при диагностицирането на възможни причини . След като причината за проблема е била определена, ситуацията може да бъде решен в много случаи чрез попълване на процеса на отстраняване на неизправности. Инструкции

1

Уверете се, че фурната ' и захранващия кабел е правилно поставен в заземен контакт. Ако изходът е свързан към ключа на стената Уверете се, че стената е включен.

2

Reset електрониката ако фурната няма да работи . Извадете щепсела от контакта на стената в продължение на най -малко 10 секунди , след това включете фурната обратно инча


3

Уверете се, че вратата на фурната е напълно затворен Ако фурната дисплея работи , но силата няма да се включи. Микровълновата няма да започне , ако вратата не е добре затворен.

4

Натиснете " Cancel " бутон два пъти , за да изчистите всички програмирани инструкции, ако фурната не се стартира. Препрограмира инструкциите за готвене и да започне фурната.

5

Преместете фурната към собствената си 20 усилвател захранващ линия, ако храната се взема прекалено дълго, за да готвя. Ако друг уред работи на една и съща верига , тя може да доведе до спадане на напрежението , когато микровълновата е в употреба.

6

Отстранете всякакви метални прибори или фолио, ако има искри във фурната . Повечето модели не са предназначени да се справят с метални предмети.

7

Почистете грамофона , ако тя се придържа или прави шумове. Премахнете грамофона и валяк пръстен. Измийте с мека кърпа и почистващ препарат. Почистете дъното на микровълновата фурна , когато валяк пръстен седи . Поставете въртящия се пръстен и въртящата се маса , като се уверите, грамофона седи правилно на валяк пръстен.

Как да тествате Fan Motor на климатика

An климатик е единица , която можете да инсталирате постоянно в дома или временно да се инсталира в стената или прозореца. Устройството духа студен въздух в къща или стая, за да регулират температурат

Περισσότερα >
Как да Залепете Plastic Ууд

Хубаво е да се знае как да се залепи дърво пластмаса , ако вие правите ремонт , включващ две . Така например, смесена медийна мебели или изкуството е много по-лесно , когато използвате полето лепилото

Περισσότερα >