Как да възстановите един GE Spacemaker XL1800 Микровълнова

The Spacemaker XL1800 от GE техника е точно толкова, колкото на компютър, тъй като това е машина за готвене . GE го програмира с автоматични функции , които опростяват размразяване на месо и домашни птици - там е още по- "Quick Размразете . " Също така е програмиран да се стопи храни , вариращи от карамел за бонбони . Ако имате персонален компютър, вие знаете, че не е машина е безотказен и нито са микровълни. GE очаква много проблеми, които бихте могли да се сблъскат и прави лекарството точно както неусложнена например използването на микровълновата фурна , за да готвя. Инструкции

1

Натиснете " Custom" бутон на клавиатурата и го задръжте за 2 секунди, за да изчистите неизправност често използвани настройки.

2

Натиснете "Clock " бутон на клавиатурата , за да започне възстановяване на настройките по време на деня. Натиснете бутоните с цифри, за да въведете часа . Изберете " АМ " или "PM " настройка и след това натиснете бутона " Старт" бутон.


3

Натиснете бутона " Timer" бутон на клавиатурата и го задръжте за 2 секунди, за да отмените таймера.

4

Натиснете бутона " Clear /Off" клавиш от клавиатурата и го задръжте за 3 секунди, за да отключите " Child Lock - Out" функция. Вие ще знаете, то се отключва , когато думите "Control заключен" или " заключен" вече не се появяват на дисплея .

5

Изключете микровълнова кабел от стената в продължение на 30 секунди и след това го включете отново , за да го препрограмира .

Как да се създаде Furnace Blower Speeds

Когато навън е студено , пещта е често най-използваният уред в дома. Много хора го оставете да взриви топлия въздух навън , без да мисли на вътрешните механиката . Ако вентилаторът на пещта има пробле

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена бебешко легло

A ново бебе е ценно и вълнуващо събитие в живота на двойката . Много пъти член на семейството, ще направят нещо по-специално , преди бебето да пристигне . Можете да направите красива бебешка кошара .

Περισσότερα >