Как да отстранявате Sharp Convection Микровълнова

Микровълновата е бърза алтернатива на традиционната конвекция фурна. Микровълните са намерени в пауза стаи , кухни и общежития в цялата страна , тъй като те са лесни за използване. Ако вашият Sharp микровълнова не се работи правилно, можете да се обадите на техник да дойде и да разгледаме вашето устройство , или да се опита да го оправи себе си. Много от проблемите, които се случват с помощта на микровълни могат да бъдат решени чрез няколко проверки на unit.Things ви е нужно
отвертка

Покажи повече инструкции

1

изключете Sharp микровълнова от контакта на стената и гледам през захранващия кабел. Уверете се, че щифтовете на край на захранващия кабел са прави , и че в него няма никакви frays до кабела. Сменете кабела , ако крачетата са счупени или ако има някакви frays върху кабела.

2

Отворете вратата на микровълновата фурна и се уверете, че ключалката се заключи вратата правилно . Ако вратата не се затвори правилно , микровълновата не ще включване. Bend вратата се затвори обратно на мястото си с помощта на клещи , ако е необходимо.


3

Отиди в задната част на микровълновата фурна и използвайте отвертка за премахване на винтовете държи задния панел върху Sharp микровълнова печка. Проверете бушона под задния панел, за да се уверете, че тя не е изгорял . Сменете предпазителя , ако е необходимо .

4

Отворете вратата на Sharp микровълновата и да проверите над грамофона . Въртящият се диск трябва да се върти напълно , за да се загрее храната правилно . Пренастроят ролките от долната страна на грамофона , за да го използвате отново.

5

Проверете над докосване бутони за да се уверите , че работят правилно . Ако докосване бутони се намокри, оставете ги да изсъхнат напълно , преди да използвате микровълновата .

6

Слушайте бръмча , че идва от микровълновата . Ако бръмча не звучи нормално, може да се наложи да замени магнетрона . Магнетрона трябва да бъдат заменени само от професионален техник .

Как да премахнете върха & Sides на Hotpoint Сушилня

сушилни Hotpoint са произведени от GE компанията в газ и електрически модели. При ремонт или подмяна на част процедури трябва да бъдат извършени , част от сешоар кабинет трябва да бъдат отстранени . С

Περισσότερα >
Каква е разликата между Welting & Cording в Тапицерия

? Welting и Cording са свързани елементи , използвани в тапициране на мебели. Те и двете са зашити в тапицерия шевове да добавите акценти и увеличаване тапицирана шев трайност. Welting Особености W

Περισσότερα >