Как да инсталирате на OTR GE Spacemaker XL Микровълнова

Над гамата микровълни предоставят удобен начин да се пести място и пари в кухнята. Уредите са монтирани отдолу шкаф над печката , и служат едновременно като абсорбатор и напълно функционален микровълнова печка. The GE Spacemaker XL микровълновата фурна е построен, за да се побере в по-големи котлони и диапазони , и тя изисква 36 - инчов монтаж пространство. Инсталиране на тези микровълни може да бъде постигнато от двама души за по-малко от час с правилните инструменти и подготовката . Нещата ще трябва
Stud търсачка
Pencil
Саморези-винтове
Превключване болтове
Template ( снабден с микровълнова печка )
Hole видяха
Drill /шофьор
Тиксо <Бразилски> Въглен филтър
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете прекъсвача в стаята, където ще бъде инсталирането на над най- диапазона микровълновата . Проверка на работното ви място старателно. Използвайте търсач родословни да маркирате шипове в стената, където ще бъде инсталиран на микровълновата . Също така проверете , че дъното на шкафа е ниво.

2

Подравнете монтажната скоба на стената под вашия кабинет . Уверете се, че разделите в горната част на монтажната скоба докосват дъното на шкафа и че най-малко един винт ще отидат в родословна в подкрепа на микровълновата . Маркирайте мястото на четирите дупки в монтажната скоба на стената ви . Поставям настрана монтажната скоба .


3

Определете дали ще бъде обезвъздушаване микровълновата навън или рециркулация на въздуха в стаята. Ако рециркулация , вие ще трябва да се премахне горната плоча на микровълновата . Завъртете модула на вентилатора , докато отворите на перката са с лице към предната част на микровълновата печка . Поставете горната плоча .

4

Прикрепете монтажната конзола към стената с помощта на заключващи болтове. Уверете се, че скобата е защитена срещу стената. Използвайте винтове за дърво , вместо да превключвате болтове , когато конзолата ви ще монтирате върху родословна .

5

Tape горния шаблон кабинет до дъното на стената шкаф. Пробийте през отбелязани отворите за винтовете топ подкрепа и захранващия кабел.

6

Mount над най -гамата микровълновата към стената. Асансьор микровълновата и кука долните прорези върху разделите , разположени в долната част на монтажната плоча . Изравнете микровълновата да седят и флъш срещу дъното на шкафа .

7

Secure микровълновата чрез вмъкване на самонагаждащи винтовете през предварително пробити дупки в дъното на шкафа . Издърпайте захранващия кабел през съответната дупка му . Ако аспирация микровълновата навън , свържете адаптера за отработения въздух на вашия дом въздуховоди използвайки тиксо . Ако рециркулация на въздуха , премахване на решетката на предната част на микровълновата фурна , за да инсталирате филтъра с активен въглен .

8

Премахнете всички опаковъчни материали и учебници , които могат да са останали вътре и на микровълновата . Включете микровълновата , за да специален електрически контакт. Включете прекъсвача за тестване на функцията на микровълновата .

Как да замени Door гарнитура на Frigidaire съдомиялни

Frigidaire миялни машини имат врата уплътнение уплътнение, което не позволява на водата да изтича навън от на миялната машина по време на цикъла на пране . С течение на времето , уплътнението около вр

Περισσότερα >
Как да спечелим една Gin Pole за Antenna Tower

A джин полюс осигурява подкрепа за антена по време на строителството . Големи антени са твърде големи, за да се изгради на земята и да се повиши , като едно цяло . Вместо това, джин полюс повдига всек

Περισσότερα >