Как да отстранявате Frigidaire Микровълнова

Според американските Trade Board Статистика , микровълновата е най- закупени кухненски уреда в света. Компанията Frigidaire е един от най-добрите производители на микровълнови фурни. Ако имате Frigidaire микровълнова и изглежда не се работи правилно , можете да отстраните устройството себе си. Въпреки това, ако вашата микровълнова все още не работи , след като го отстраните , привежда устройството в сервизен център на Frigidaire , тъй като може да се наложи ремонти, които не могат да бъдат решени само чрез отстраняване на проблеми . Инструкции

1

Опитайте се да готвя нещо по-просто като пуканки за микровълнова . Ако уредът не свети или включите , проверете контакта с друг уред , за да се уверете, че контактът е функционира правилно.

2

Проверете предпазители или прекъсвачи, във вас къща . Ако контакта не работи след тестване с друг уред , опитайте да включите микровълновата в друг контакт.


3

Проверете пантите и куки на вратите , за да се уверете, че вратата се затваря правилно . Виж, за да се види дали една малка част от храната се придържайки се към вратата , с оглед предотвратяване на затваряне по целия път . Проверка на механизма за освобождаване и че дискът да се уверите, те могат да се движат свободно , както добре.

4

Включете в микровълновата и го прави чантата на пуканки за микровълнова вътре започне. Ако индикаторите продължават , но тя не се произвежда топлина , да слушате и да се опита да чуе дали устройството звучи така, както обикновено се прави. Ако това не стане , може да има проблеми с платката . Това ще трябва да бъде ремонтиран със заверен Frigidaire професионалист.

5

Проверете на дисплея , който показва времето и силата . Ако на дисплея се трептене но не променя функционирането на микровълновата, това не е проблем . Ако , обаче , светлините трептят и храната не се нагрява , може да има проблем в микровълновата кабинета.

6

Слушайте за бръмчене звуци. Ако има бръмчене и не топлина се произвежда , може да се наложи да получите нов магнетронно , мощност диод, или високо напрежение кондензатор . Те могат да бъдат закупени от търговец на дребно Frigidaire .

7

Погледнете в дръжката на вратата . Най- честото оплакване за всички модели на микровълновата Frigidaire , според Consumeraffairs.com , е напукан или дръжки на вратите разбити . Frigidaire ще замени дефектните дръжки , докато фурната е в гаранция . В много случаи , те ще замени на дръжката , дори и след изтичането на срока на гаранцията за "разумен " период от време.

Как да стигнем до мотора на Maytag Atlantis Washer

Maytag произвежда широка гама от потребителски уреди , от печки и хладилници за перални и сушилни машини . The Maytag Atlantis серия от уреди се състои от няколко модела на двете шайби и сушилни . May

Περισσότερα >
Как да си направим една дървена Dresser

Dressers може да бъде един от най-трудните проекти за аматьорски дърводелеца . Точността на привеждането в съответствие на чекмеджето и значението на всички парчета се вписват заедно правилно оставя м

Περισσότερα >