Как да монтирам един Микровълнова Над Печки

A микровълнова фурна е устройство, което подготвя храна с диелектричен отопление. Това е общата кухненски уред , който се използва и двете да се готви и за отопление на храна. Поради естеството на микровълнова радиация , храната получава приготвени по-равномерно , отколкото в печка или чрез пържене . И все пак, микровълнови печки , не са подходящи за всички форми на конвенционалната храна подготвят които ги допълнително , бърз и лесен кухненски уред , а не първичен устройство готвене прави . Ако искате да поставите вашия микровълнова по практичен и функционален място , може да искате да знаете как да го монтирате върху печка. Нещата ще трябва
Tape мярка
Flathead отвертка
Филипс главата отвертка
Stud Finder
Pencil
бормашина
Монтаж комплект с монтажна плоча
винтове

Показване повече инструкции

1

Проверете мястото за вашата микровълнова фурна. Виж, ако има щепсел близо до избраното място . Обикновено има поне един електрически контакт наблизо, но дори и ако там не е, електрически кабел от микровълновата обикновено е достатъчно дълъг, за да достигне до най-близката една . Измерете микровълнова фурна , за да се види дали може да се побере между два кухненски шкаф елементи. Това обикновено е така, тъй като микровълните често не надвишава 20 см в ширина.

2

Махни кухненския шкаф над печката , ако има такава. Тъй като микровълнова обикновено е само половината от височината на кухненски шкаф , той ще бъде най-добре да видя кабинета на половина, той го завършва правилно разбира се, така че да може да се преинсталира веднъж микровълновата е монтиран . Премахнете кухненския шкаф чрез премахване на своите винтове първо , с помощта на плоска или отвертка Phillip .


3

Използвайте търсачка електрически родословни да намерите шипове стени . Маркирайте мястото на болтовете на стената , с помощта на молив. Въпреки това , можете да използвате дупките направени за корпусни монтаж , както добре.

4

Задръжте монтажна плоча микровълновата срещу стената, за да отбележат своето измерение и следователно , местата за монтажните винтове. Повечето микровълнови фурни имат или отделна монтажна планка или готова точки за монтаж на стена откъм задната страна. Просто маркирате местата за монтажните винтове на стената над печката . Имайте предвид, че най-долния ред на микровълновата фурна не трябва да бъде под дъното на околните кухненски шкафове . Визуално, това би било най-добре , ако всички елементи са били в една и съща линия и на една и съща височина.

5

Пробийте отворите за монтажните винтове с помощта на бормашина . Дръжте тренировка перпендикулярна стената на кухнята , а като се уверите, вие стоите твърдо и здраво.

6

Прикрепете монтажната плоча от монтажен комплект микровълновата , използвайки монтажните винтове.

7

Затегнете винтовете с помощта на отвертка, за да се осигури микровълнова плоча на стената.

8

Mount самата микровълновата върху нейната монтажна плоча и над печката . Всеки микровълнова има различен вид на закрепване на системата към монтажната плоча и тя обикновено е проста система за кликване и за окачване , която не изисква никакви допълнителни елементи.

9

завършите инсталацията чрез добавяне на половината на кухненски шкаф или просто един дървен панел над микровълновата . Когато се запълни тази празнина , в горния ред също ще бъде еднакво и на същата височина като най-долния ред , което прави цялата кухня елемент монтаж хармонична и привлекателна.

Как да настроите косачка Chain

Косачки с движени с вериги трансмисии използват вериги и зъбни колела система , за да преместите косачка напред и ще помогне да се върти перките . Тъй като тези задвижващи вериги се простират във врем

Περισσότερα >
Как да направим един рога Герб Rack

Антлърс могат да направят за много интересни закачалки . Ако имате няколко еленови рога , разположена около , или сте си купили някои по интернет , сложете ги да използват добре , докато ги показва въ

Περισσότερα >