Как да монтирам един OTR Микровълнова

Над на диапазон ( OTR ) микровълни стават все повече и по-често в домовете в цялата страна. Тези микровълни предоставят собствениците, с всички функции на микровълновата те са свикнали, докато виси от кабинета . Този стил на микровълнова позволява на собствениците да използват целия си плот , без да се налага да се спести място за микровълнова печка. Монтаж над най -гамата микровълнова е работа, която изисква от вас да следват определен набор от посоки, за да инсталирате микровълновата правилно . Нещата ще трябва
Jigsaw
Tape мярка
Pencil
Микровълнова шаблон
Микровълнова шаблон стена
Дълги болтове
Микровълнова база
бормашина
бургия <Бразилски> Филипс - главата свредло
Stud Finder
Гипсокартон закотвя на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Line шаблона микровълнова до дъното на шкафа. Шаблонът трябва да бъде центриран , за да се осигури правилното е удобно.

2 Пробийте дупки

нагоре през дъното на шкафовете в местата, посочени от шаблона. Шаблонът е ориентир за това къде всички болтове трябва да бъдат поставени , за да монтирате микровълновата .


3

Нарежете площ, очертан в шаблона от дъното на шкафа , за да премине на електрическа линия през . Това ще ви позволи да включите кабела в електрически контакт, от вътрешната страна на шкафа. Ако няма изход от вътрешната страна на шкафа , нарязани допълнително 2 -по- 2 - инчов отвор в страна или горната част на шкафа , за да мине кабела през .

4

Line шаблона микровълновата стена на стената под шаблона на кабинета . Този шаблон се използва за монтиране на микровълнова база за подкрепа. Пробийте в определени места, за да свържете правилно на основата на стената. Извадете шаблона веднъж всички дупки са пробити .

5

Scan стената за шипове в пробитите места. Ако родословна не е налице, забие гипсокартон котва тежкотоварен в дупката , за да се установи поддържаща система. Прикрепете микровълнова база в стената от лигавицата на микровълнова база с дупките в стената , и пробиване един винт през всяко място по-рано пробити .

6

Поставете микровълновата фурна върху основата от лигавицата на куките на дъното на микровълновата основата на слотовете по обратно долния ръб на микровълновата фурна . Извадете електрическия кабел през изрязаната част на дъното на шкафа. Имам един приятел да ви помогне да държите микровълновата на място, докато пробиете болтовете чрез до върха на микровълновата .

Как Ventless сушене Системи за съдомиялни машини Работа

? Система ventless сушене на съдомиялни бе въведен в началото на 1990 и подобрени след това. Съдомиялни машини , които използват системата ventless изсушаване сухи ястия чрез кондензация . Системата е

Περισσότερα >
Как да се изгради една пейка тоалетка

Как да се изгради една пейка тоалетка . Осъществяване вашия собствен дресинг пейка маса ви позволява да проектирате форма искате , добавете разкрасено , че обичате, и ви позволява да персонализирате ц

Περισσότερα >