Инструкции за инсталация за Whirlpool Микровълнова Model GMH3174XVB1

Не кухнята трябва да бъде без микровълнова печка. За претопляне остатъците , пуканки , загряване на вода или пара пресни зеленчуци , една бърза контраатака в Whirlpool GMH3174XVB1 Microwave ще направи живота по-лесен . За да се освободи площта на щандовете , монтиран на стената версия , която се вписва в рамките на горните шкафове е прекрасно допълнение към всяка кухня . Нещата ще трябва
Ролетка
Pencil
Stud Finder
самозалепваща лента
Ножици
Keyhole видяха
Филипс отвертка
Пробийте
3 инчови заключващи болтове <Бразилски> закъснение винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверете района, където фурната да се монтира , за да бъде сигурно, че са изпълнени минималните размери, и че най-малко една стена Stud е на разположение . Използвайте търсач родословни , за да намерите всички носачи в областта , която трябва да бъде 16 инча един от друг . Не инсталирайте в район , където няма стена шипове . Също така се направят някои има излаз на 3 -направление вътре в Горен шкаф под който фурната ще отидете , и че една дупка се нарязва в долната част на шкафа. Ако има на разположение няма дупка , използвайте ключалка видях да направи кръгъл разрез достатъчно широк, за да се настанят на захранващия кабел на микровълновата

2

Mark центъра на всяка стена Stud и начертайте отвес . - - права , перпендикулярна линия - за определяне на центъра на всяка сглобка


3

Намерете и маркирайте вертикалната централна линия на отвора , в който сте пускането на микровълновата . . Изравнете центъра на шаблона картон , който идва с микровълновата до централната линия на стената , като се уверите, че шаблона е ниво и , че горната част се избутва нагоре срещу долната част на шкафа. Ако кабинетът има висяща устна на предната линия, понижаване на шаблона , така че е на нивото на предния ръб на шкафа. Tape шаблона на мястото си.

4

Маркирай дупки в двата долни ъгъла на шаблона и начертайте хоризонтална линия през долния ръб на шаблона. Извадете шаблона и проверка, за да сте сигурни, можете да видите вашите маркировки. Долния ръб линия трябва да бъде 17-1/4 инча от дъното на горната част на шкафа и трябва да бъде на ниво .

5

Подравнете монтажната плоча център маркери към вертикалната централна линия на стената , правейки сигурен долния край се подравнява спрямо хоризонталната долния ред на стената. Уверете се разделите за подпомагане се гледа навън. Намерете средната линия на стената родословни и маркирайте поне една дупка близо до тази линия. Определете монтажната плоча настрана.

6

Пробиват се отвори в шипове на стената си в маркираните места. Пробийте с 3 /4 инча дупка в стената на маркираните места в центъра и ъглови ако няма родословни .

7

С монтажната плоча на място и подкрепа раздели , обърнати , поставете дълга 3 инча кръг превключване болт през дупките , където няма да се връзвам в родословни . Започнете вдявате превключва на гърба на плочката . Не резба на заключващата чак до задната част на плочата . Оставете място за превключва да минават през стената и да се отворят. Натиснете болтовете чрез сухото строителство , и пръст затегне , като се уверите , че превключва отвориха срещу сухото строителство .

8

Поставете винт лаг в дупките , където има родословна . Проверка за ниво и затегнете всички винтове и болтове.

9

Използването двама души , вдигнете фурната на мястото си , той виси в разделите на подкрепа в долната част на монтажната плоча .

10

Докато предната част на микровълновата все още е наклонен , конец линията на захранване през дупката в дъното на горния шкаф .

11

Завъртете микровълновата нагоре към горната част на шкафа. Натиснете го срещу монтажната плоча и задръжте на място.

12

Инсталирайте филтри според инструкциите на производителя. Включете микровълновата в контакта и включете захранването. Тествайте микровълновата чрез поставяне на една чаша вода върху въртящата се поставка за една минута . Тествайте вентилатора отдушник и отработените газове.

Отстраняване на един Broken Timer на GE съдомиялни

GE уреди прави различни модели на потребителите , миялна машина . Ако имате един от тези миялни машини в дома ви , може да срещнете някои проблеми с производителността с уреда , като част от редовна у

Περισσότερα >
Каква е разликата между Welting & Cording в Тапицерия

? Welting и Cording са свързани елементи , използвани в тапициране на мебели. Те и двете са зашити в тапицерия шевове да добавите акценти и увеличаване тапицирана шев трайност. Welting Особености W

Περισσότερα >