My Микровълнова не ще изскочи Popcorn

Микровълнова пуканки е вкусно и удобно закуска за семейството си на филмова вечер ; но ако микровълновата трябва да спре да се пръкват си пуканки , можете да се окажете бързо лишени от любимата ви част от вашата вечер инча С малко отстраняване на проблеми , трябва да бъде в състояние да работят , защо си пуканки не се пръкват . Трябва да се даде възможност пет минути за тази задача. Инструкции

1

Уверете се, пластмасова опаковка се отстранява от външната страна на чантата на пуканки и тя се поставя в правилно положение в микровълновата - чантата трябва да бъдат маркирани . Като The Pops пуканки , чантата ще растат в размер ; ако пластмасова обвивка за да не се отстранява или чантата е с главата надолу , той може да попречи на ядките от пръкват .

2

Уверете се, че микровълновата е в положение " Normal" или "High ". Ако микровълновата фурна е настроен на режим " размразяване " , че няма да се появи пуканки правилно . Някои модели на микровълнова имат набиране на предната , която контролира режим , докато други ще изискват от вас да натиснете бутон или тъчпад за промяна на режима . Проверете в ръководството , ако имате проблеми с промяна на режим на микровълнова фурна.


3

Уверете се, че стъклената пластина на дъното на микровълновата е поставена правилно . Ако плоскостта е смъкна неговите водачи тя може да предотврати чантата на пуканки от превръщането в микровълновата фурна и да спре всички ядки от пръкват .

4

Проверете инструкциите на пуканки и се уверете, че сте го позволява достатъчно време, във вътрешността на микровълновата . В зависимост от мощността на посетители фурната и неговата възраст, то може да отнеме повече време , за да пукане на пуканки от състоянието на инструкции. Дръжте микровълновата фурна работи на високо , докато житото започва да изскочи , като се уверите, за да държи под око на ситуацията в случай, че ядките започват да горят .

5

Сложете чаша вода със стайна температура в микровълновата и го включете за минута . Чувствайте се от външната страна на чашата за топлина. Ако чашата е топла фурната работи правилно .

6

Опитайте се да използвате друг пакет или марка на пуканки за микровълнова . Вие просто може да има лоша опаковка , която няма да се появи в микровълновата . Опитайте да използвате друг от същия прозорец , или да използвате различна марка в бъдеще .

Можеш ли Сменете Над на Range Microwave С плот

? Над най -гамата микровълнова не разполага с доста същите опции и функции, като плот микровълнова печка. Въпреки това, някои плота модели се предлагат подобни функции , което ги прави възможно взаимо

Περισσότερα >
Как да си направим Ергономичен люлеещ се стол

? Билд ергономичен люлеещ се стол за комфортен седалка, която ще подкрепи деликатен лумбална област обратно ви. По същия начин , че пролетта като контрапункт на спада на тегло, облегалката на стола тр

Περισσότερα >