Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> микровълнови фурни >> Content

Sharp микровълнова печка Спецификации

Sharp е основен производител на кухненски уреди. Също така е водещ производител електроника и произвежда пет различни видове микровълнови фурни. Различните модели включват конвекция микровълнова фурна , SuperSteam фурните , конвенционални микровълнови фурни , вградена фурна комплекти и търговски микровълнови фурни. Компанията има повече от 40 години в производството на кухненски уред и е посветена на изпълнението на всички ваши кухненски нужди. Размери

Уверете се, че размерите на микровълновата отговарят на пространството в кухнята , където ще го поставите , което е особено важно за Sharp микровълни , които не са свободно стоящи , но са монтирани в стената . Няколко различни размери са на разположение , за да избирате, така че измерване на площта на щандовете си , преди да отиде микровълнова пазаруване.


Фурна Капацитет

Погледни във фурна капацитета на микровълновата фурна , която се отнася до пространството в пещта . Колкото по-голям фурната капацитета , толкова повече храната или по-големите хранителни продукти, които могат да бъдат поставени в микровълнова печка. Ако сте склонни да използвате микровълнова печка за готвене, печене , цели пилета и други големи продукти , по-голям капацитет микровълнова печка е най-добре. Размерът на въртяща се маса и се отнася до фурна капацитет. По-големите фурни ще имат по-големи грамофони .

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1019054242.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.