Как да се превърне в микровълнова печка Panasonic Inverter

Panasonic произвежда много електроника и домакински уреди като телевизори , мобилни телефони и микровълнови фурни. Inverter Микровълнова Panasonic е използва нова мощност система, която дава възможност за по-точна готвене на по-ниски нива на мощност . Вместо цикъл 100 - процента мощност и изключване , инвертор микровълнови готвачи в точното и последователно по-нисък процент на захранване, в зависимост от избраната от потребителя ниво на мощност . Инструкции
Standard Cooking

1

Поставете храната, която бихте искали да се готви във вътрешността на микровълновата и затворете вратата .

2

Въведете продължителността на времето, че бихте искали да се готви храната с помощта на цифровата клавиатура на контролния панел. Въведете минути , последвани от секунда . Например , ако искате да се готви за една минута и 30 секунди , въведете "1" , "3" и "0 ". На модели с бутам колело , завъртете бутам колелото надясно, за да настроите желаното време на готвене .


3

Натиснете бутона "Start ", за да започне готвенето. Когато цикъла на готвене е приключила , микровълновата автоматично ще се изключи.


Допълнителни методи на готвене

4

Натиснете "Quick Min " бутона, за да настроите времето за бързо готвач в стъпки от по една минута. Например, за да настроите таймера за три минути , натиснете бутона " Quick Min " три пъти . Натиснете бутона " Старт " бутона, за да включите микровълновата .

5

Натиснете бутона " Popcorn ", за да зададете най-бързо микровълновата да се готви пуканки . Натиснете бутона " Popcorn " веднъж за 3,5 - унция. чанта, два пъти за 3- унция. чанта и три пъти за 1,75 - унция. чанта. Размерът на контейнера може да се намери върху опаковката или върху кутията на пуканки . Натиснете бутона " Старт " бутона, за да включите микровълновата .

6

Натиснете бутона " Напитки " многократно, докато на вида на напитка, която бихте искали да се загрее , се извежда на екрана. Натиснете бутона " Старт" бутона, за да включите микровълновата . В
7

размразявате храни чрез натискане на бутона " Inverter Turbo размразяване бутон. " Въведете теглото на храната, която искате да се размразява помощта на цифровата клавиатура , а след това натиснете бутона " Старт " бутона, за да включите микровълновата .

8

Използвайте сензор за готвене чрез натискане на " Sensor Прегряване "бутон, или с бутоните , описващи вида на храната, която сте готвене , като например " бутона Breakfast " . Натиснете бутона " Старт " бутона, за да включите микровълновата . Микровълновата ще открие, когато парата се произвежда , като на този етап тя ще довърши цикъла на готвене.

Как да замени Coil клапан в Кенмор

Ако сте собственик на газ захранва Кенмор сешоар , линията на газ е свързан към задната част на уреда и той минава през на газ събрание зад барабана на сушилнята . Когато сушилнята не се нагрява прави

Περισσότερα >
Как да се изгради детски Platform Bed

Как да построим детски Platform Bed . Платформата легла са добри , прости , здрави легла , които работят добре в детски стаи . Можете да направите легло платформа, която има кутии за съхранение като с

Περισσότερα >