GE SpaceMaker XL1800 Инструкции за инсталиране Микровълнова

Отделно от спестяване на площта на щандовете , на GE XL1800 над най- диапазона микровълновата фурна действа качулка заместител диапазон. Фурната се оборудва с ефикасен аспиратор , че или изпуска грес - натоварено пара навън, или минава въздуха чрез активен въглен филтър и го изпуска обратно в кухнята. Въпреки, че инсталирането на микровълновата е сравнително лесно направи-си -сам процес , отнема двама души да малтретирам уреда на мястото си. Нещата ще трябва
Микровълнова монтаж хардуер
Филипс отвертка
Hammer
Stud - търсач
Малък финал нокти
Pencil
квадратен
ниво Long дух
Карпентър Steel ролетка
3/16-inch свредло
5/8-inch свредло
Размер дупка трион
3 дърво пълнител блокове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Отворете кутията и сгънете капачетата срещу стените . Извадете ръководство с инструкции , стъклената тава и торбичка, съдържаща привързаност хардуера. Разточете картонената опаковка , за да позиционирате върху отворената страна на пода , без да махате подложка пяна. Повдигнете кутията изключите устройството . Развийте двата винта държащи монтажната плоча на печката с Филипс отвертка. Монтажната плоча удвоява като стенен монтаж шаблон.

2

Намерете шипове по стените в отвора над диапазона от всяка от подслушване на стената леко с чук или с помощта на магнитно родословни - търсач . Докоснете малък финал нокти чрез сухото строителство в близост до горната част на шкафа , за да намерите най- външните краища на шипове . Mark центъра на мъжкото точки с молив и площад дърводелец , което се проведе срещу долната страна на горната част на шкафа.


3

Поставете нивелир срещу долната страна на корпуса на стената над диапазона за да се гарантира че е ниво . Ако кабинетът има лице рамка с преден надвес , измери дълбочината на надвес със стоманена ролетка и прехвърли оценката към стената. Начертайте хоризонтална линия по стената с помощта на дълъг нивелир с мехурче центрирано.

4

Начертайте вертикална линия надолу по стената на централната точка на отвора на микровълнова печка. Използвайте дълъг нивелир , за да се гарантира, линията е напълно вертикално .

5

Поставете монтажната плоча срещу задната стена. Ако горната част на шкафа има преден надвес , поставете на горния ръб на монтажната плоча срещу линията на стената ; в противен случай , бъркаш горния ръб на плочата срещу задната част на горната шкафа . Line до жлеба на долната повърхност на опорната плоча с вертикалната линия на стената

6

Mark четирите монтажни точки през дупките в монтажната плоча , както е посочено в инструкциите за монтаж. . Ако никой от дупките са подравнени със съществуващите шипове , марка друга дупка в централната точка на родословната най-близо до средата на отвора.

7

Пробийте четири отвора за монтиране , както е посочено в инструкциите за инсталиране . Ако някоя от марки се подредят с един или повече копчета , използвайте малко 3/16-inch бормашина и акумулаторна бормашина /шофьор на отвора пилотни дупки за винтове за дърво . Ако няма опорни шпилки , пробийте дупки чрез 5/8-inch сухото строителство да приеме болтове превключваемите предвидени в комплекта. Ако всички четири дупки пропускат болтове стенни , пробия една пета пилотен отвор за винт за дърво , както е посочено в стъпка 6 . Монтажната пластина трябва да се осигури най-малко на една шпилка с подходящ винт дърво.

8 <стр.> Развийте крила превключвате от болтовете . Подай болтовете чрез посочените дупките в монтажната плоча и да се замени крилата превключваемите . Задръжте монтажната плоча в положение и натиснете болтове превключваемите през стената. Крила пружинни ще се срине за да позволи на болта през , и след това да отвори отново от другата страна .

9

Издърпайте плоча далеч от стената, за да заседне в първия превключване крило срещу вътрешната повърхност . Плътно болта надолу, но не затягайте . Натиснете монтажната плоча , докато горния ръб или да легне върху марки на стената или фасовете срещу долната страна на горната част на шкафа. Line жлеба на долния ръб с централната линия на стената.

10

Затегнете първия монтаж болт с тренировка /водача . Издърпайте други заключващи болтове навън , докато вътре крилата опират на сухото строителство . Затегнете на ръка и след това да използвате тренировка /водача за окончателно затягане . Прикрепете монтажната пластина към стената с най-малко един дървен винт закрепен към родословна .

11

лента отгоре шаблона кабинет към долната страна на горната част на шкафа. Прочетете указанията на шаблона и отбележете позицията за дупката на захранващия кабел и трите монтажните винтове от долната страна на шкафа. Монтирайте подходящ размер дупка трион в тренировка /водача и роди дупка в корпуса за захранващия кабел. Пробийте три монтажните отвори , както е посочено . Ако монтирате микровълновата на лицето кадър шкаф с преден надвес , подготви три пробити дърво пълнител блокове, за да отнеме до пространството между горната част на шкафа и микровълновата .

12

Повдигнете микровълновата с помощта на един приятел , и го наклонете напред. Закачете слотовете на задния долния ръб на микровълновата върху четири раздела на монтажната плоча . Нахранете захранващия кабел чрез подготвения отвор в горната част на шкафа. Ако кабинетът е метал , поставете втулка на найлон предоставена в комплекта около кабела, за да се предотврати повреда . Завъртете микровълновата в длъжност като подавате въжето през дупката.

13

Поставете един от самонагаждащи винтове в комплекта през централния отвор за монтаж в горния шкаф . Поставете блок център пълнител между шкафа и микровълновата , ако е необходимо , последвано от външните два пълнежа блокове и винтове. Започнете нишките на средния болт и затегнете два пълни оборота на ръка. Извадете захранващия кабел, за да гарантира, че няма прегъвания или секции в капан между микровълновата и кабинета. Поставете двата външни самонагаждащи винтовете и започнете конците от ръката два пълни оборота .

14

Затегнете центъра монтажен винт първо с бормашина /водача , и след това двата външни винта . Следвайте инструкциите , написани и инсталирате филтъра с активен въглен и външната скара , за да завършите инсталацията.

Как да премахнете кошницата в Tappan съдомиялни

Тапан миялни машини имат сребърни кошница намира на долната кошница на съдомиялната машина . В зависимост от модела на вашия Tappan миялна машина, коша може да бъде продълговата или квадрат. За разлик

Περισσότερα >
Как да направим коктейл Османската

Сервирайте напитки в стил на елегантен коктейл табуретка , направен от тъкан , покрита пяна. A коктейл табуретки заема мястото на традиционната масичка за кафе и добавя по-мек , по- привлекателен вид

Περισσότερα >