Как да се замени по-на -Range Вграден Микровълнова фурна

Едно от хубавите неща за подмяна на над най- гамата микровълнова фурна е, че почти всички по-на фурната микровълните са с еднакъв размер . Това означава, че не е нужно да се замени Wall Mount инсталирана зад уреда. Подмяна на микровълнова печка изисква от вас да направите две неща : премахване на сегашната уреда и сложи нова фурната на негово място . Инструкции
Извадете старите Microwave
е. 1

Отворете вратите на шкафа над микровълновата и изключете уреда.

2

Задайте помощник да държи на дъното на микровълновата . Завъртете винта в долната част на шкафа обратно на часовниковата стрелка , за да ги разхлабите . Когато те са в насипно състояние, ги извадете и ги оставете настрана.


3

Попитайте Вашия помощник , за да наклоните микровълновата леко напред .

4

Поставете ръцете си в задната част на микровълновата и натиснете нагоре твърдо на страната най-близо до вас, докато задния панел на микровълновата на асансьори нагоре и навън от стената раздела монтиране на .

5

Избутайте нагоре от другата страна на уреда в по подобен начин , докато на задния панел се отстранява от раздела на планината е . Поставям настрана микровълновата .


Инсталирайте New Microwave
е. 6

Повдигнете микровълновата с помощта на друго лице. Дръжте микровълнова флъш срещу стената и дъното на кутията , точно над него.

7

Бавно преместете микровълновата леко надолу, докато разделите на Wall Mount промъкне в задния панел на микровълновата е .

8

Поставете винтовете обратно в дупките на дъното на шкафа , докато помощникът ви продължава да държи на микровълновата от дъното .

9

Завъртете винтовете на часовниковата стрелка , докато те се свързват с дъното на шкафа до върха на микровълновата с не мърдам стая.

Няма захранване Индикация на съдомиялни

съдомиялни машини често могат да направят много неща , от промяна на цикъла за специфични видове ястия и размери натоварване до саниране обекти или използване на енергията и водата функции за пестене

Περισσότερα >
Как да си направим една таблица Parsons

Как да спечелим една Parsons таблица . Със своите изчистени линии и опростен дизайн , таблицата Parsons се превърна в безкраен част от обзавеждането . Преписва се на Jean -Michel Frank от Parsons Scho

Περισσότερα >