Как да се замени с GE Spacesaver Микровълнова

Един от най- добрите неща за подмяна на GE spacesaver микровълнова е, че независимо от това , ако подменяте микровълновата с друг GE микровълнова печка или с микровълнова печка с друг производител , или уред ще се побере в една и съща зона , от които можете премахне старата микровълновата . Това означава, че можете да използвате монтиране на стена , която вече е инсталирана . Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции
Извадете старите Microwave
е. 1

кухненски шкаф точно над микровълновата . Намерете електрическия контакт , в който е включен в микровълновата . Издърпайте микровълнова кабел от контакта .

2

Вкарайте отверката във всеки един от винтовете , които се свързват на дъното на шкафа до горната част на уреда . Завъртете винта обратно на часовниковата стрелка , за да ги разхлабите . Уверете се, че имате помощник стабилизиране на дъното на микровълновата като премахнете винтовете. Настройте винтовете, за да отстрани след развинтване всеки от трите винта .


3

Попитайте вашия помощник за много леко наклонете уреда напред към себе си. Той трябва да продължи да държи уреда на място.

4

Поставете ръката си в долната част на задния десен ъгъл на микровълновата и го удари здраво с дланта на ръката си, за да изкарвам малкия раздела на в долната част на конзолата за стена от малкия отвор в долната част на задния панел на микровълновата е .

5

Премести ръката си към другата страна на микровълновата и повторете стъпка 4 .

6

Дръжте и двете си ръце върху микровълновата като задния панел на уреда се вдига от стената раздели монтиране , а настроите микровълновата настрана с помощта на човек, който продължава да държи в предната част на уреда.
<Бразилски>
Инсталирайте New Microwave
е. 7

Вземете новата микровълнова печка. С помощта на друго лице , повдигнете уреда право нагоре , така че горната част е флъш срещу дъното на шкафа , и гърба му е плосък срещу монтиране на стена .

8

Lower микровълновата леко, така че разделите в долната част на Wall Mount сграбчи малките вмъкване дупки в долната част на задния панел на микровълновата си .

9

Попитайте вашия помощник да натиснете нагоре в долната част на микровълновата . Докато той притиска нагоре, извличане на винтовете , които сте свалили по-рано и се процедира, за да ги поставят през отворите , които се намират в долната част на шкафа и в горната част на уреда.

10

Използвайте отвертка, за да затегнете винтовете .
Продажба и Наем

Как да се определи един Remote Control за Fan

С помощта на дистанционно управление с вентилатор на тавана е отличен начин да се постигне максимално удобство на охлаждане всяка стая в дома ви . Можете да работите с вентилатор на тавана безжично и

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Girly Полилей

комплекти Swag лампи , основата за една домашна лампа, възможност за безкрайни възможности, когато персонализиране опции осветление си домакинство . Използвайте комплект рушвет , за да проектирате сво

Περισσότερα >