Как да се замени един Fuse в GE Микровълнова

Множество проблеми могат да възникнат с микровълнова печка , но ако вашият GE микровълнова спре да работи напълно , то е вероятно заради изгорял предпазител . Подобно на повечето микровълни , предпазителя на GE микровълнова е вътре в корпуса , но тя все още е достъпен за промяна . Докато другите компоненти на GE микровълновата все още са в работно състояние , след като замени бушона в микровълновата , устройството трябва да функционира като нормална . Нещата ще трябва
отвертка
Fuse

Покажи повече инструкции

1

Изключете GE Микровълнова от електрическия контакт и премахване на винта от метален гръб на на микровълнова печка. На GE микровълни , има осем до 12 винтове , притежаващи подкрепата на мястото около периметъра .

2

Издърпайте металната подложка , далеч от останалата част на устройството , за да разкрие на хардуерните компоненти на микровълновата . Не пипайте нищо друго освен бушона . Ако ви свалям всеки кабелите или хлабави връзки , микровълновата може да не успее да работят , след като се заменя предпазителя .


3

Намерете края на захранващия кабел , когато тя изчезва вътре в микровълновата . Кутията , в която захранващият кабел изчезва е мястото, където ще намерите бушона . Предпазителят представлява цилиндричен стъклен обект с метални краища. A изгаря предпазител обикновено се появява тъмен на цвят.

4

Извадете старата предпазителя от GE микровълновата . За да се извади предпазителя , хванете я внимателно между пръстите си и я издърпайте директно към вас . Предпазителят ще се появи свободно от камерата .

5

Задръжте новия предпазител до камерата , лигавицата на горната и долната част с куките , които държат предпазителя в микровълновата, и натиснете предпазителя в камерата. Когато предпазителят е на място, издърпайте назад внимателно, за да се уверете, че бушоните притежава .

6

Върнете метална подложка за микровълновата и замени винтовете, за да задържи подкрепата на място. След като устройството е отново заедно , включете микровълновата в електрическия контакт. Ако цифровият дисплей на микровълновата светва , микровълновата е вероятно обратно в работно състояние. За да тествате микровълновата , поставете съд с вода в нея и включване на уреда .

Как да успокои Фенове

Фенове са чудесен начин да поддържате дома си хладно и спестяване на енергия . Таван фенове предлагат безценна екстра --- способността да преминете към обръщане . Това е от голяма полза , когато венти

Περισσότερα >
Мебели Ремонт Училища

Мебели изграждане , възстановяване и ремонт е практическо умение, което може да работи в полза на дърводелци от аматьори направи-си -сам нива на професионалистите в сградата и строителната индустрия .

Περισσότερα >