Моят Panasonic Микровълнова Genius няма да започне

Panasonic Genius микровълни усещат парата , която излъчва от храната , тъй като готвачи . Въз основа на количеството пара , а теглото и вида на храната се приготвя , микровълновата е в състояние да си позволила да се знае , когато храната е готова , което помага да отнеме много догадки за готвене с микровълнова печка . Panasonic препоръчва собствениците на микровълнови , които имат проблеми с получаването им микровълните да започнат да обмислят дали микровълновата получава властта се нуждае. Инструкции

1

Извадете щепсела от контакта и изчакайте около 10 секунди , преди да го поставите отново . Щепселът трябва да бъде добре поставена да прехвърли на електроенергия на уреда.

2

Отворете прекъсвач кутия на Вашия дом и нулиране на прекъсвача , ако е спънал и е настроен на "Off" позиция. Просто плъзнете прекъсвача над към "On" Позицията, която да определи прекъсвач , че е изключил .


3

включете друг уред в същия контакт, за да се уверете, че на изхода който използвате, е функционален . Включете микровълновата фурна към друг контакт , за да се види дали това дава различни резултати .

4

Натиснете върху вратичката на микровълновата , за да гарантират, че тя е напълно затворен. Микровълновата няма да работи , докато вратата е напълно затворена.

5

Натиснете бутона " Start" подложка на панела на дисплея след настройка на времето . Ако не успеете да натиснете това ще доведе в микровълновата без да знае , че тя трябва да започне .

6

Натиснете бутона " Stop /Reset " подложка на панела , ако програмата, отличаваща се от програмата, която искате да стартирате вече били въведени в системата .

7

Натиснете "Clock " подложка три пъти, за да изключите режима на демонстрация. Режимът на демо няма да позволи на уреда, за да включите и да готвя , както би трябвало .

What If сушилнята маркуч не е Запушен & все още е необходимо All Day до Суха

? Според Energy Board Consumer Енергийната комисия California , средната домакинството прави приблизително 400 купища пране всяка година. Ако вашата сушилня отнема един час , за да изсъхне на натоварв

Περισσότερα >
Дървени изпражнения Проекти

Дървени столове ще добави декоративен акцент към всеки дом или детска площадка . Има много начини , за да украсят едно столче , които могат да бъдат съобразени с предназначението му . Помислете за боя

Περισσότερα >