Как да се ремонтира Микровълнова Display

Много хора разчитат на микровълнова ежедневно, за да се подготви и топлина храна. В резултат на това части в микровълновата да се износват и се нуждаят от подмяна. Един важен компонент на микровълновата е дисплея. Повечето микровълнови дисплеи се състоят от LCD светлини. Когато на дисплея се Напуска , че няма да бъде в състояние да се види , настройките на часовника или останалата част от времето , че храната ще се затопля . Процесът на замяна дисплея микровълновата не е евтин , но отнема време . По този начин , процесът трябва да бъде изследван , преди да е започнало . Нещата ще трябва
предпазители Резервни
поялник
Screwdrivers MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверете източника на захранване , че микровълновата е включен в преди началото процес на ремонт. Ако дисплеят на микровълнова е установено, че е дефектна, търсите онлайн или да посетите магазин за домакински уреди за ценовата частите, които ще бъдат необходими , за да се определи на дисплея. FAQ сайта The Ремонт обяснява, че освен ако микровълновата не е много стара , закупуване на нова микровълнова печка може да бъде по-малко скъпо, отколкото определянето на стария. В зависимост от модела , може да се наложи да подмените целия компонент страничен панел, който към декември 2010 г. ще ви струва около $ 100.

2

Използвайте отвертка, за да се отпуснеш и премахване на микровълновата от кухнята единица . След микровълновата се поставя върху здрава повърхност , отстранете панелите за достъп до вътрешните компоненти. Вие ще трябва да се запознаят внимателно частите за да се определи защо на дисплея не работи.


3

Намерете различните предпазителите в микровълновата за да се определи дали те се нуждаят от подмяна. Уебсайтът на Микровълнова Wizard обяснява , че температурата и наблюдение на предпазителите могат да повлияят на дисплея на микровълновата си . Ще проучи дали предпазителят е с променен цвят или ако спиралата е счупен.

4

закупуване на нови предпазители и ги инсталира в микровълновата фурна , ако е необходимо . Уебсайтът на Микровълнова Wizard обяснява, че лицето трябва също така да проверите на платката вътре в микровълновата , за да се определи дали всички линии или цифри са изчезнали . Въпросът на дисплея може да бъде свързана с липсваща спойка в платката .

5

Проверете платката добре, за да намерите прекъснатата линия . Използвайте поялник да спойка линията обратно на мястото си . След смяна или фиксирането на предпазителите и линиите , тествате дисплея микровълновата за да се гарантира , че тя работи правилно.

Как да инсталирате една LP газ Line през стената на House

Liquid пропан, или LP, е полезен гориво за битови приложения, но резервоарите под налягане , в която се съхраняват никога не трябва да се поставят вътре в дома , тъй като това създава опасност за безо

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Големи Bean Bag Столове

Първоначално наречен Socco , стол боб чанта е измислена от италиански дизайнери през 1969 г. , след като забележи, че стиропор пелети отговарят на едно тяло , когато седна . Докато дизайнът е бил рево

Περισσότερα >