Как да инсталирате на Амана ACO1860AW

Може би няма друга скорошна готвене изобретение е имал по-голямо влияние върху начина, по който се подготвят и се готви храна от микровълновата фурна . Първо се срещна с голяма доза скептицизъм и първоначалните опасения над неблагоприятно въздействие върху здравето микровълновата отопляват храни биха могли да имат такива опасения имат всички, но се изпарява. В днешно време , никой уважаващ себе си кухня , търговски или битови, е без един . Амана остава един от най-големите производители на тези устройства, и модела му ACO1860AW е един от най-добрите го прави . Както при всяко електрическо захранено устройство , готвене или по друг начин , за да получите максимално възможното използване от него , правилното и код съвместим инсталация е от ключово значение . Нещата ще трябва
диаграми Инструкция за монтаж и
Ролетка
Pencil
Key дупка видях
Damper /съединител канал
Филипс отвертка
Stud Finder
1 брава болт с шайба
4 ¼ инчов с 3 инчови превключваемите болтове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Проверка на гърба на кутията , за да потвърдите електрическия контакт за единицата. Тя трябва да бъде посветен контакт 120 волта или стандартен контакт уред . Нарежете вентилационните отвори през дъното на шкафа и покрива и инсталирате вентилационната система в съответствие с изискванията на местното законодателство производител и код . Съхранявайте дължина канал кратко и 90 - градусови завои възможно най-малко .

2 Route ауспуха навън , а не на тавана или обратно в стаята.

Отворете устройството и извадете всички превозни съдържанието и ги положи в рамките на хотела. Покрийте работната повърхност директно под микровълновата Амана . Премахване на монтажната пластина винтовете. Идентифицирайте изпускателната пръстен /адаптер , хардуер пакет и филтрите. Slip адаптера изпускателната върху плоча вентилатор се използват ръководствата .


3

Използвайте мерителната лента , за да намерите точно в центъра на задната стена. Намерете две монтажни шпилки с използването на търсачката на родословни . Уверете се, че монтажната пространство е 30 инча до 30 инча или малко повече, а не по-малко. Центриране монтажна планка на Амана ACO1860AW е върху две разположени шипове на четири места, които се редят на опашка с разделите монтирате на гърба на фурната.

4 самонарезни винтове са по-лесни за шофиране в твърди повърхности.

Прикрепете плоча с болтовете на Toggle, ако табелата не е изравнена с шипове в стената . Пътеводител прикачения изпускателна адаптер върху тръбата сте инсталирали по-рано. Уверете се, че тръбата е правилно приведено в съответствие преди да го включите с самонарезни винтове.

5

Повдигнете фурната в подготвената и вентилирани своята дупка. Наклонете достатъчно напред, за да прекарате кабела за захранването чрез . Сега , завъртете фурна отпред достатъчно до спад в щифта за заключване и шайбата . Монтирайте болтовете подпорните и шайбите през дъното на горната част на шкафа и ги затегнете надолу, постепенно намаляване на разликата между микровълновата и кабинета. Извадете щифта за заключване и шайбата и включете захранващия кабел.

Как да избера най- плисе въздушни филтри

загрижени за качеството на въздуха в дома си Всеки, който може да искате да обмисли възможността за използване нагънати въздушни филтри . Плисе въздушни филтри помагат замърсители филтър като домашен

Περισσότερα >
Указания за мозайка за маса

Изкуството на мозайките съществува от четвърти век преди Христа През това време заможните граждани на древна Гърция , обхванати техните етажа с богато украсени модели , направени от камъчета и камъни

Περισσότερα >