Как да зимни диафрагма Pump

Ако резервоар химически насипно съхранение на вашата фирма има въздушен диафрагма помпа , най-лесният начин да го подготвят за зимата е да се вземе помпата разпада и освобождава всичката вода , които могат да са натрупали по време на процесите на първични или почистване . Ако няма вода в помпата , след това помпата не може да замръзне . Все пак, ако искате да оставите помпата заедно по време на зимата , използвайте антифриз , за да помогне на помпата да го невредим през най-студените months.Things ви е нужно
Антифриз (пропилен гликол)
Plastic бреза
Plastic торбички с обрат връзки
Grease
Rag
Exterior боя
содата
телена четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отворете пропилен гликол и добави четири литра в кошницата цедка на помпата . Активирайте мотор на помпата чрез завъртане на ключа на "On" или позиция "Start" , в зависимост от производителя , за да изпратите антифриза в цялата помпа.

2

източва резервоара за вода чрез отваряне на изпускането и смукателните клапани и работи помпата за една минута . Включете двигателя на помпата и го оставете да работи , докато горивото се всичко е забравено и двигателят спира .


3

Смесете три части сода бикарбонат за една част вода и използвайте телена четка с сода за хляб поставете да се отстранят всички следи от корозия от клемите на акумулатора .

4

капака на двигателя с пластмасова бреза , за да го предпази от елементите , и запечатаме всички заключващи капачки с малки пластмасови торбички . Поставете всяка торбичка над заключваща капачка , и използвайте обрат връзки , които идват с торбите , за да ги държи на място .

5

Cover изложени хидравлични цилиндри с грес. Нанесете тънък слой грес парцал , и покриване на евентуални цилиндровите повърхности, изложени на открито с грес .

6

имат професионален пясъкостройно помпата и я подготвя за боядисване.
<Бразилски>


Как да Прикрепете Сушилня Vents

Има два вида сушилня отдушник тръбопроводи, гъвкава пластмаса и метал. Макар че и двете са лесни за инсталиране, метални тръбопроводи е най-добрият избор от двете. Металът не задържа мъх толкова лесно

Περισσότερα >
Как да си направим една таблица със стари врати

превърнем една стара вътрешна врата в очарователен маса изисква някои основни дървообработващи умения и асортимент от дърводелски инструменти. Окончателните техники стил и довършителни , които използв

Περισσότερα >