Как да инсталирате Frigidaire PLMV169DCD

The Frigidaire PLMV169DCD е 1,6 куб. фута над най- гама - стил микровълнова фурна в Професионална серия Frigidaire си . Фурната на 1000 - вата разполага с неръждаема стомана покритие, 11 нива на мощност , цифров контрол докосване тампон, сензори за готвене и заключване на детската безопасност . Frigidaire прави тази микровълнова фурна за използване със стандартни , 12 - инчови кухня стенни шкафове. Тя се нуждае от отделен 15 -усилвател , 120 -волтов AC/60-hertz или по-голяма електрическа клон верига с едно заземен съд намира вътре в шкафа директно над мястото за монтиране . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Electric тренировка с бит, установен
Tape мярка
1-1/2-inch малко дърво

Покажи повече инструкции в
1

Отстранете трите винта , които държат на жалузи в горната част на предния панел на фурната с помощта на отвертка Филипс . Издърпайте жалузи .

2

Свалете двата винта Phillips в шлема на фурната , които придържат монтажната пластина към задната част на фурната , както и премахване на монтажната плоча .

<Бразилски> 3

Плъзнете въглен филтър в разделите подпорни в пространството разкри чрез премахване на жалузи в Стъпка 1 .

4

Поставете монтажната плоча на стената , където планирате да монтирате микровълновата, привеждането така ще центрирате тъй като много от дупките в плоча с надпис " A ", " B ", " C " и " D " на шипове зад стената , колкото е възможно . Маркирайте всяка една от четирите дупки с молив . Плаката се изважда и отбележете кои отвори подравнят с родословна .

5

Пробийте пилотни дупки за доставените винтове за дърво , като се използва подходящ размер малко, за дупките , които се намират на родословна . Drill пилотни дупки за доставените заключващи болтове за останалите дупки.

6

Insert превключваемите болтове чрез монтажната плоча за съответните пилотни дупки , направени в предишната стъпка . Промушете превключване гайка върху всеки болт на превключване , което позволява достатъчно място за гайката да премине през стената , преди да си я осигурят . Проверете позицията на плоча и болтовете на превключваемите преди вмъкване - не можете да премахнете превключваемите ядки след инсталирането им . Дръжте плоча на мястото , и затегнете болтовете на превключваемите .

7

Поставете доставения с винтове за дърво, във всяко оставащо дупка на плоча , и ги закрепете с отвертката .

8

Mark местоположението на дъното на шкафа точно над мястото за монтиране , която съответства на захранващия кабел на фурната ; използвате лента мярка , за да се определи това място, ако е необходимо. Пробийте дупка, за да се настанят на захранващия кабел с помощта на бормашина и 1-1/2-inch малко дърво.

9

Прокарайте захранващия кабел през дупката в дъното на шкафа , след това плъзнете фурна върху ръцете подкрепа на монтажна плоча . Натиснете го по целия път до стената.

10

Затегнете двата Филипс монтажните винтове ли извадихте в стъпка 2, за да вложката на фурната .

11

Прикрепете жалузи на горната част на предния панел с три винта Phillips ви отстранени в Стъпка 1 .

12

Прикрепете уреда към кабинета по-горе с помощта на два винта, доставени от кабинета и шайбите .

13

Включете кабела в захранващата букса в кабинета . В комплекта на захранващия кабел , и да го прикрепите към вътрешната страна на шкафа , като използвате приложения закачалка захранващ кабел.

Как да запазим сребърни От Първи Rust в миялната машина

Когато сребърни развива ръжда след измиване в миялна машина , потребителите могат да отчаяние за това как да се предотврати този проблем да се случи в бъдеще. Докато измиване на ръцете може да бъде на

Περισσότερα >
Как да Re- Cover Мебели Използване Топими Webbing

Един от най-лесните начини да се докоснат и да се определи повреден мека мебел е с помощта стопяема ремъци . Направете вашата мека мебел артистична и уникална чрез поставяне на апликации върху разкъсв

Περισσότερα >