Как да Премахване на Spacemaker Микровълнова

A GE Spacemaker микровълнова фурна монтира под кухненски шкаф , обикновено в продължение на плот или печка , за да се максимизира пространство в кухнята . Микровълновата фурна е свързан към долната страна на корпуса с монтажните винтове и увисва с подкрепата на панти метална скоба за сглобена в стената зад уреда. Премахване на фурната изисква помощта на един приятел да се предотврати отпадането на уреда , както и отвертка за премахване на хардуера държи микровълновата на място. Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Отворете шкафовете над уреда Spacemaker да намери електрическия контакт вътре. Изключете захранващия кабел на микровълновата е от контакта .

2

Отлепете тиксото държи тръбопроводът да отдушника на върха на микровълновата фурна , която се простира през дъното на шкафа.


3

Екстракт винтовете вътре в долната част на корпуса , където хардуера се свързва с горната част на микровълновата фурна . Вземи един приятел да държи микровълновата от дъното , докато се отстранят винтовете на върха вътре в шкафа .

4

Наклонете микровълновата напред , за да дръпнем уреда под ъгъл от под микровълновата, после повдигане уреда извън жлеба на металната скоба прикован към стената зад уреда.

5

Издърпайте захранващия кабел на дъното на дупката в долната част на шкафа , където той е бил свързан с контакта. Микровълновата вече могат да бъдат преместени безопасно от кухнята за ремонт или замяна.

Как да направим един кухненски шкаф в микровълнова Cart

A микровълнова количка е удобен начин да се промени недвижим парче на мебели в движещ се и функционален уред . Тъй като строители не винаги разполагат с микровълнова печка в кухните си , собствениците

Περισσότερα >
Как да се изгради един Backyard комплект за игра

Дайте дете дара на една домашна задния двор комплект за игра , за да създадете семейни спомени, които вероятно ще надмине всяко видео или компютърна игра. Планирайте по-голям , по-здрави комплект за и

Περισσότερα >