Как да инсталирате Samsung Микровълнова

Когато инсталирате " в гама " Samsung Микровълнова трябва да имате между 30 и 36 инча на пространството между шкафовете над печката . Без това пространство , микровълновата фурна няма да се заключва на място. Samsung микровълни може да излеят навън като съществуващата гама качулка прави, или той може да излее обратно в стаята . Обезвъздушаване в помещението е по-лесно , ако все още нямате изпускателна порт инсталиран в стената . Нещата ще трябва
отвертка
Stud Finder
Level
ролетка
Молив
винтове
Пробийте MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Премахнете двата винта, които придържат монтажната пластина към задната част на микровълновата фурна. Вие ще използвате монтажната плоча като шаблон за пробиване на вашите монтажни отвори .

2

Намерете центъра на болтовете на стената , където искате да монтирате микровълновата . Използвайте търсач родословни , за да намерите всички болтове . Като бележка, можете да монтирате микровълновата на най-малко една шпилка . Mark всяка сглобка с молив .


3

Поставете равнище в дъното на шкафа , за да се гарантира, кабинетът е ниво. Ако няма заден надвес , инсталиране на дърво лента в долната част на кутията , така че микровълновата остава ниво.

4

Мярка по ширината на отвора си и да опиша една линия в центъра с молив .

5

Поставете монтажната конзола към стената и се подредят централната линия на скобата с линията на стената. Уверете се, че горната част на скобата докосва дъното на надвисналата кабинет срещу задната стена.

6

Mark всеки монтажен отвор за скобата върху стената . Уверете се, че монтажните отвори се свързват с най-малко една шпилка . Поставете монтажната скоба встрани и след това пробийте пилотни дупки във всички места, които сте маркирали .

7

Закрепете монтажната пластина към стената с винтове за дърво за всички дупки , разположени в родословна и превключвате болтове за всички винтове , обезпечени само за сухото строителство .

8

Поставете отгоре шаблона шкаф върху дъното на шкафа. Пробийте дупки, където шаблона показва . Това включва отвора за захранващия кабел. Използвайте една дупка видях за пробиване на тази дупка .

9

Промушете фурна кабел Samsung микровълнова през отвора в горната част на шкафа и закрепете задния долния ръб на микровълновата в устна на монтажната скоба . Плъзнете фурната обратно към стената.

10

Подсигурете самонагаждащи винтовете в горната част на микровълновата , че горния шкаф .

11

Инсталирайте филтрите въглеродните в предната отдушника на микровълновата за рециркулация на отработените газове. Това предотвратява необходимостта извън вентилация.

Как да се провери на Flame Sensor на пещ

Когато включите вашия дом пещ , пилотният светлината се запалва газта , които , от своя страна , се запали горелките . Въпреки това, там е предпазна в място, което осигурява на пилота свети. Това е да

Περισσότερα >
Как да направим един Тапицерия Template

С течение на времето , столове и други парчета от тъкани, покрити мебели ще се носят и се оцветяват в резултат на ежедневна употреба. За щастие , ако имате стол с фиксирана седалка или просто подножие

Περισσότερα >