Как да инсталирате вашия GE Профил Spacemaker Микровълнова

GE Профил Spacemaker микровълновата е една " по-на - гама " микровълнов уред, който спестява брояч пространство в кухнята . За разлика брояч върха микровълнови фурни , тези уреди трябва да бъдат монтирани и обезопасени на място. За разлика от инсталиране на съдомиялна машина , бойлер или пералня и сушилня набор , създаването на този GE микровълнова е сравнително лесно . Най-доброто от всички , тя изисква само няколко инструменти и може да бъде направено в модула с една ръка . Нещата ще трябва
Fine маркер точка Stud Finder

Пробийте
3/16-inch свредло
Филипс глава на отвертка
монтажна лента на MarketBook.bg Покажи повече Инструкции

1

Изключете захранването към контакта , в който микровълновата GE Spacemaker ще бъде включен в за да се избегне токов удар. Намерете прекъсвача на главното електрическо табло и го изключи. Ако е необходимо , изключете захранването на цялата страна или кухнята.

2

Намерете и маркирайте шипове стената с търсач родословни и глоба точка маркер. Изпълнение на търсач родословни над участъка на стената , че задната част на микровълновата GE Spacesaver ще се опират и изготвя точки вертикално.


3

Задръжте монтажната плоча на задната срещу стената. Съвпадение- нагоре задната монтажна плоча с шипове и натиснете върха на вашата фина точка маркер чрез предварително пробити дупки Монтажната плоча е . Отстранете монтажната плоча и пробийте пилотни дупки във всяка марка с малко 3/16-inch тренировка.

4

Поставете монтажната плоча на стената, се съгласува с пилотни дупки. Закрепете пластина към стената с Филипс отвертка . Tape горния монтиране за микровълновата GE Spacesaver до дъното на шкафа , който ще бъде монтиран под с помощта на включения монтаж лента. Пробиват се отвори в дъното на шкафа следните специфични инструкции , включени във вашия профил GE да тече захранващия кабел и фен отработените газове.

5

Вдигни GE Профил микровълновата и я държи на място , след това натиснете силата кабел нагоре през дъното на шкафа. Не включвайте уреда в, но държат на кабела на място, докато плъзгащи микровълновата и връща на мястото си . The Spacesaver ще хване клиповете на монтажните плочи , тъй като се плъзнаха на мястото си.

6

Шофирай в самостоятелно изравняване винт през дъното на кутията в горната част на микровълновата Spacesaver . Прочетете и следвайте указанията на производителя за поставяне на изгорелите газове ; това ще варира от година .

7

Изключете захранването отново в главното електрическо табло. Напълнете една чаша с вода и тест на GE Профил микровълновата чрез загряване .

Избор на тавана вентилатор Размер

Таван фенове са се втурнаха в 21-ви век с нови външен вид и стилове , които правят старите изглеждат като нещо от един филм Хъмфри Богарт . Изборът на правилната вентилатор на тавана за вашия дом сега

Περισσότερα >
Как да създадете Picture Frames

Историята на рамки за картини , е дълъг , датираща от преди повече от 4000 години. А рамка на картина често е също толкова важно, колкото и самата картина . Въпреки че има множество рамки предлагат в

Περισσότερα >