Как мога да замени една Frigidaire Magnetron

? Frigidaire микровълни се използва, за да се готви храна бързо чрез използването на индукционна топлина. Ако вашият Frigidaire микровълнова не се готвите храната си правилно , ще трябва да замени на магнетрона . Магнетрона е един от най-важните части на микровълновата, с това, че се разтваря топлина към храната . Подмяна на магнетрона на микровълновата не е много трудно. Можете да изпълните тази задача , без да се налага да се свържете с Frigidaire technician.Things ви е нужно
отвертка е. New магнетронно MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Извадете захранващия кабел от контакта на стената в кухнята . Уверете се, че няма сила ще микровълновата . Включете микровълновата около така че да имате достъп до задния панел .

2

Отстранете винтовете , държащи задния панел на корпуса на единица с помощта на отвертка . Издърпайте задния панел на разстояние от устройството, за да изложи компонентите вътре . Задният панел трябва да излизам с лекота.


3

Използвайте отвертка, за да се преодолее пропастта между терминалите на кондензатор. В кондензатор трябва да са три шипа , идващи от него. Поставете металната част на отвертката през клипса , докато чуете шум съскане . Това означава, че кондензатор е приключен .

4

Намерете магнетрона от вътрешната страна на микровълновата . Това е цилиндричен обект в средата на корпуса на устройството. Използвайте пръстите си , за да дръпнем стар магнетрона от корпуса на устройството. Използвайте клещи да тегли първата телена изключване на магнетрона . Свържете проводника към тел терминала на новия си магнетронно . Правете това, докато имате всички кабели на разстояние от стария си магнетронно и върху новия си магнетронно .

5

Поставете новия си магнетронно в корпуса на микровълновата . Поставете задния панел и винтовете обезопасяването на корпуса на устройството. Включете микровълновата обратно в контакта и да го тествате .

За жлезите с вътрешна Split Климатици

A жлезите с вътрешна сплит климатик е устройство, което може да добавите хладен въздух за много стаи в дома си . Този тип система е идеална за пребиваване , които вече не са AC въздуховоди на място. В

Περισσότερα >
Как да се изгради Cedar Chest

A кедър гърдите може да бъде селски изглеждащи парче на мебели, произведение на изкуството , а понякога и двете . Много хора се радват на кедрови сандъци , защото от Old World им чар и издръжливост. И

Περισσότερα >