Как мога да замени една GE Микровълнова Дръжка

? С течение на времето дръжката на вашия GE микровълнова врата може да се превърне в насипно състояние или дори да бъдат разбити и изискват подмяна. За разлика от дръжки на много уреди , винтове за закрепване на микровълновата дръжката не са лесно достъпни. Това е така, защото винтовете са зад вътрешния панел на вратата . Подмяна на GE микровълнова дръжката изисква известно разглобяване на вратата . Замяна дръжки за вашия GE микровълнова са на разположение на ремонт уред центрове и оторизиран GE дилъри. Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
плоска глава на отвертка Small бижутер е. шпакла MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете микровълнова мощност GE кабел от контакта. Въпреки, че не се работи върху някоя от електрическите компоненти , тя е безопасна практика да изключете източника на захранване от уреда .

2

Отворете микровълнова вратата на GE и за винтове разположени на върха и дъното изглежда ръб на вратата фиксиране на вътрешното тапицерия панел. Отстранете винтовете с Филипс отвертка , ако вашият модел има винтове.


3

Намерете трите малки раздела дупки от вътрешната тапицерия близо пантата на вратата. Поставете плоска глава на отвертка бижутерска във всяка дупка и надзъртам тапицерия от леко от външната врата . Отделете малко време прави това, за да не нарушите пластмасови зъбци .

4

Поставете шпакла в шева между вътрешния и външния панел на вратата на дръжката страна на вратата . Бавно повдигнете вътрешния панел далеч от външния панел достатъчно, че можете да получите достъп до винтовете на дръжката на вратата .

5

Премахнете винтовете на дръжката на вратата с отвертка Филипс - главата и издърпайте старата дръжката далеч . Поставете новата дръжка на вратата на GE микровълновата, се редят на опашка на монтажните отвори с дупките във външния панел на вратата .

6

Закрепете дръжката с крепежните болтове . Натиснете вътрешния панел на вратата обратно в панела на външната врата. Вътрешните разделите ще кликнете когато заключите на място. Обиколи целия периметър на панела за вътрешна врата за да се гарантира на всички раздели се е наместила в панела на външната врата.

7

Затворете микровълнова вратата на GE и включете захранващия кабел в контакта .

Вонящ миялна машина Remedies

Когато изпълнявате вашата съдомиялна машина, всичко, което искате да миришат , когато отворите вратата е свеж аромат на чисти , топли ястия. Понякога , обаче , миялни машини , изглежда, кисел и вмес

Περισσότερα >
Вход Рустик мебели Tools

Изграждане селски дневник мебели изисква голям брой специализирани инструменти. Различни части от дневника мебели изискват различни инструменти и умения в зависимост от тяхното проектиране . Има много

Περισσότερα >