Как да Отстраняване на Emerson Микровълнова фурна Model Number MW8775W

The Emerson MW8775W микровълнова фурна разполага с въртящ грамофон , уплътнение на вратата и екрана , бутон за освобождаване , за да спрете текущата операция и отвори вратата , пръски щит , заключване на контрол , размразяване опция и електронно тампон контрол със специфични настройки точка за готвене . Микровълновата се продава онлайн или в няколко универсални или домашни магазини и може да се очаква да работи добре в повечето случаи , ако се следват правилните насоки , като никога поставяне метални предмети вътре в микровълновата . Въпреки това, ако се появят други проблеми , отстраняване на неизправности по въпроса може да помогне на собствениците на намиране на решение . Нещата ще трябва
миене на съдове
чиста кърпа (а )

Покажи повече инструкции

1

Включете микровълновата Emerson в работещ електрически контакт , ако микровълновата фурна е не включвате или оперира . Сменете или нулиране на предпазителя или прекъсвача , както е необходимо .

2

Включете микровълновата в заземен електрически контакт и извадете другите уреди от същата електрическия контакт , ако микровълновата печка работи , но не е за готвене на храна , както се очаква .


3

Почистете стъклената тава и водача на валяк със сапунена вода и изплакнете добре ако ролките или поставката не се въртят , както се очаква по време на употреба . Изплакнете и подсушете с кърпа и да се замени в центъра на микровълновата преди употреба. Уверете се , че водачът на валяк е центриран върху релсите в микровълновата за правилно въртене.

4

Press " Stop /Clear" два пъти , за да изчистите текущата операция , ако електронен контрол подложки не изглежда да е работи. Изберете нова опция за готвене и натиснете "Start ". Натиснете и задръжте " Stop /Clear" в продължение на три секунди, ако няма контрол подложки са за работа, което показва , че функцията за заключване за деца е активирана .

5

Увеличете времето за готвене , ако храната е недостатъчно или не готвене изцяло , когато времето за готвене е пълна . Намаляване на времето за готвене или намали силата ако елементите готвят твърде бързо или горят . Натиснете "Power ", последвана от съответния брой тампон , за желаното ниво на мощност .

Кондензатора остриета My Air Conditioner не работят

кондензатора вентилатора на климатика The вдъхва живот на устройството. Ако вентилаторът се опита всякакъв вид на трудност струговане, дома няма да успее да се охлади ефективно и устройството може да

Περισσότερα >
Как да направим плочки на маса

Как да направим плочки на маса. Таблиците са безкрайно полезни елементи да са наоколо. Проблемът е, че не винаги е лесно да се намери маса , която отговаря на определен стил или интериор. Поради тази

Περισσότερα >