Как да инсталирате Микровълнова Hood Fan

Кухни с ограничена площта на щандовете могат да се чувстват нечетлив и затрупана ако микровълнова заема ограничено пространство. Увеличаване на размера на площта на щандовете в кухнята си , като инсталирате микровълнова качулка фен . Не само, че микровълнова качулка фенове увеличават площта на щандовете , те също предлагат осветление и обезвъздушаване , да ги многофункционален уред за вземане . Имате партньор помощ с инсталацията , ако е възможно , тъй като микровълните са тежки . Трябва основния дърводелство и електрически умения, за да инсталирате микровълнова качулка вентилатор в кухнята . Нещата ще трябва
Utility нож
отвертка
Tape мярка
ниво Carpenter е. Stud Finder
Pencil
Пробийте
Tape
Микровълнова качулка комплект фен <Бразилски> адаптер Transition
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете сегашния си вентилатор . Изключете тръбопровода до изпускателната вентилатора. Премахнете тиксото с нож . Развийте малко винта осигуряване на изпускателна адаптер към правия участък с отвертка

2

Отстранете всички монтаж хардуер. ; това варира от единица до единица . Отвори шкафа над вентилатор и се проверява за болтове или винтове на долния рафт на шкафа. Свалете предната решетка и се проверява за винтове , простиращи се до задната част на устройството . Напълно премахване на вентилатор .


3

Определете център пространството между шкафовете , под който инсталирате вентилатор микровълнова фурна , аспиратор, с ролетка . Маркирайте реда център с ниво на дърводелец .

4

Намерете шипове с търсач родословни . Mark шипове с молив на стената с помощта на ниво дърводелец .

5

Secure монтажна плоча микровълновата качулка вентилатора към стената с винтове и бормашина . Закрепете монтажната пластина в родословна в стената . Уверете се, че монтажната плоча е ниво.

6

Tape шаблона към дъното от вътрешната страна на шкафа , в съответствие с инструкциите на производителя. Пробийте дупки в кабинета според шаблона с бормашина и свредло .

7

Secure амортисьор и канал адаптера към микровълновата с винтове и си тренировка . Уверете се, че клапата се движи свободно.

8

Test- поберат вашата къща канал над адаптера на клапата . Ако тръбата на къщата не е със същия размер като на адаптера на вентилатора на микровълнова , аспиратор, приложете адаптер преход - като правоъгълна - да - кръг адаптер. Уверете се, че клапата все още се движи свободно. Ако това не стане, се коригира , както е необходимо

9

Отстранете съдържанието вътре в микровълновата - . . Като стъклена плоча , и ги оставят под угар

10

Raise микровълновата единица в посочената област с партньор. Нахранете кабел в дупката в най-горния шкаф . Прикрепете уреда към дъното на ръба на скобата на ръка , а след това го наклонете в неговата територия .

11

Затегнете винтовете предоставени на микровълновия модул. Имате помощник държи устройството на място и закрепете винтовете към микровълнова единица през горната част на дупките кабинета с помощта на бормашина .

12

Плъзнете тръбата за къща в или над адаптер адаптер или преход според към специфичната адаптера.

13

Wrap електрически лента около всички връзки , проверка, че всяка става е напълно запечатан .

14

Инсталирайте филтрите за мазнини в съответствие с инструкциите на производителя. Включете микровълновата единица и теста.

Какво причинява амортисьор Switch Error Sensor в КОНВЕКТОМАТ

? The амортисьор наблюдение ключа на конвекция фурна е свързан с вътрешна преграда , която се отваря или затваря по време на конвекция готвене. Превключвателят следи позиционирането на преградата и по

Περισσότερα >
Как да Shape Тапицерия Foam в Wedge

Гъвкави полиуретанова пяна тапицерия се използва за неща дивани, столове и матраци, както и много други предмети от бита . Тапицерия пяна е също популярен с занаятчии - са покрити с няколко слоя акрил

Περισσότερα >