Как да премахнете микровълнова Hood

Над на гамата микровълни или над брояч микровълнови печки се предлагат в разнообразие от модели и цветове. Някои от тези уреди идват с качулка , а други не . Микровълните с качулки са от две отделни части , а не една модулна единица . Ако инсталирате нова микровълнова печка или замяна качулка единица , ще имат нужда само от няколко инструменти и ръка за помощ . Аспираторът може да бъде отстранена лесно и отнема няколко минути . Нещата ще трябва
Step стол
Helper
отвертка
Бесният

Покажи повече инструкции

1

Изключете специален прекъсвач захранване на микровълни при главното електрическо табло във вашата къща , перално помещение или гараж .

2

Отворете вратите на кабинета директно над микровълновата . Поставете стъпка табуретка под отворените врати на кабинета . Премахнете всички съдържания в кабинета .


3

извадете захранващия кабел на микровълновата е . Имам един приятел или член на семейството притежава микровълновата от дъното , за да го подкрепят , докато започне да бъде свален от него кабинет .

4

Развийте крепежните болтове или винтове с отвертка или гаечен ключ, което е приложимо да освободи микровълновата и да получат достъп до капака .

5

Развийте капака от микровълновата с помощта на отвертка . Сложете капака настрани и рестартираме микровълновата, ако желае. Затегнете винтовете запазване или болтовете обратно на мястото му .

6

Включете микровълновата обратно и включете прекъсвача отново.

Как да се замени AS- 17 Switch Relay на Frigidaire хладилника

A реле превключвател на всеки модел хладилник, включително Frigidaire , е част от компресора. Наред с други елементи , това помага за нагряване и охлаждане на газ, който за поддържане на температурата

Περισσότερα >
DIY Desk Student

Функциониране на работното пространство е почти толкова важно, в стаята на ученика като легло . Ученически бюра , обаче , често са скъпи за закупуване на мебели от доставчика . Хенди родители с ограни

Περισσότερα >