Как да инсталирате на LG Над на Range Microwave

Инсталирането на LG над най- гамата микровълнова е отличен начин да се спести място в кухнята . Тези видове микровълнови печки са идеални за по-малки кухненски зони . Въпреки, че търговецът на дребно , където сте закупили си над най- гамата микровълнова вероятно ще предложи монтаж услуга , бъдете сигурни, че можете да инсталирате микровълновата по своему. Нещата ще трябва
Stud Finder
Level
Hand тренировка
Drill бит, установен
Lag болтове
Socket определени
отвертка

Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Разположете монтажната скоба върху стената и да го центрирате в отвора на кутията . Поставете ниво на долния ръб на скобата за да се гарантира монтирате скобата в хоризонтално положение . Поставете скобата , така че се носи над шипове в стената . Ако не знаете къде шипове са , можете лесно да намерите шипове в стената с търсач електронен родословни . Просто поставете визьора родословната срещу сухото строителство , и тя ще издава звуков сигнал , когато тя премине над дадено местоположение родословни .

2

Маркирайте всяка дупка на скобата върху стената с писалка . Пробийте дупки през маркираните места. Дупките трябва да измерват половината от диаметъра на болтовете на МИГ имате намерение да използвате, за да инсталирате на монтажната скоба .


3

Закрепете монтажната скоба към стената с болтове на МИГ. Lag болтове имат шестнадесетичен глави върху тях. Карам болтовете на МИГ с муфа и тресчотка .

4

Поставете амортисьор клапата върху рамката амортисьор и след това закрепете капака на клапата върху амортисьор рамката с доставените винтове и отвертка .
<Бразилски> 5

Пробийте дупка в корпуса , че мерките, достатъчно голяма, за да побере главата на електрическия контакт за микровълновата .

6

Поставете шаблона в основата на шкафа и след това марка от отворите за горния планината . Пробийте ¼ - инчови дупки въпреки че всеки маркиран място .

7

канал електрическия кабел нагоре през дупката и поставете микровълновата върху монтажната скоба . Скобата има ръб в долния край . Line ръба с ръба на гърба на микровълновата и след това почивка микровълновата на устна.

8

Закрепете горната част на микровълновата фурна към долната страна на корпуса от шофиране предоставения винт макар шкафа и в микровълновата с отвертка .

9

Включете кабела в електрически контакт вътре в шкафа .

Гараж Пропан Нагревател Vent Видове

Ако искате да се нагрее гаража си , когато това е готино навън , на пропан нагревател е една опция. Пропан нагреватели са на разположение в различни видове вентилационни . Всеки вид отдушник има свои

Περισσότερα >
Как да тапициране на Бут в Vinyl

Защото винил е здрав, траен плат, тя се използва като тапицерия за много парчета от високо мебели трафик. Ресторанти и Diners често използват винил за покриване на местата си , защото тя е лесна за по

Περισσότερα >