Как да Премахване на Sharp Микровълнова Range Комбинация

Sharp АД е японски производител на електроника , базирана в Осака . Sharp фабрикува редица потребителска електроника като радиоприемници , стереоуредби , телевизори , мобилни и смартфони и домакински уреди като микровълнови печки . Тези микровълнови фурни могат да бъдат инсталирани в диапазон или на стената . Чрез редовна употреба , а Sharp микровълнова фурна може да спре да работи и ще трябва да се деинсталира . Нещата ще трябва
Assistant
пяна
Тиксо
Screw пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Посъветвайте се с член на семейството или приятел да ви помогне в отстраняването на Sharp микровълнова фурна от стената или под кухненските шкафове .

2

Сложете пяна на кухненския плот или върху близката маса за временно пускане на Sharp микровълнова фурна , след като го демонтира изпод шкафовете или стената.


3

Отворете Sharp фурната и извадете тавата въртележка , затворете вратата и лентата я затвори с тиксо . Това ще попречи на вратата от случайно отваряне , както го демонтира или докато дърпа от стената или от нишата на шкафа .

4

Отворете вратите на шкафа и извадете Sharp микровълновата или я изключете от електрическата стенен контакт.

5

Намерете задържащите винтове , притежаващи микровълновата под шкафовете или в монтажната плоча под микровълновата за стенен монтаж . Разхлабете задържащите винтове с винт пистолет , докато помощник държи микровълновата .

6

Издърпайте микровълновата от монтажната плоча на стената или под шкафа и го поставете върху каучука пяна. Развийте монтажната пластина с винт пистолета за да приключите.

Как да се замени на Valve дозатора на GE Arctica PSS25MGMB

The GE Arctica PSS25MGMB разполага с вграден автоматичен icemaker с по - врата дозатор. A електромагнитен клапан в дозатора в врата спира водата от непрекъснато течаща към вашия хладилник , наливането

Περισσότερα >
Как да Форма полиуретанова пяна

полиуретанова пяна материали, като тези, предназначени за занаяти и други проекти , не винаги пристигат предварително направени в форми и размери на направи си сам може да се наложи . Докато изолация

Περισσότερα >