Как да монтирам един LG Над на Range Microwave

An LG - марка над най- диапазона микровълнови функции като вентилатор вашата кухня е , освобождавайки пространство за борба срещу традиционни микровълни чрез монтиране на стената точно над печката . Преди да започнете инсталацията на вашия над най- гамата микровълнова печка, се уверете, че имате всички необходими инструменти и са удобни извършване на всички стъпки . В допълнение към необходимите инструменти , трябва да имате още един човек , за да помогне задръжте и стабилен микровълновата на стената по време installation.Things ви е нужно
Ролетка
Pencil
Stud Finder
Tape <Бразилски> Electric тренировка
3/16-inch свредло
3/4-inch свредло
½ - инчов свредло
¼ - инчов -по- 3 - инчов заключващи болтове <Бразилски> пролетни превключваемите глави
3 - инчови винтове за дърво
3 ¼ - инчов с 3 - инчови болтове
Cord скоба

Покажи повече инструкции
е. 1

Използвайте мярка лента, за да намерите средно положение на задната стена , двете странични шкафове и горния шкаф . Маркирайте център позиции с молив .

2

Намерете шипове с търсач родословни и марки на техните места с молив .


3

Изравнете шаблоните , включени с микровълновата така индикаторът за център се изравни с марка център ви идентифицира в Стъпка 1 . Tape всички четири шаблони ( две странични шаблони, един шаблон задната и една горна шаблон ) на мястото си.

4

Drill отворите обозначени с буквите а, в и С. Ако сте пробиване в родословна , използват 3/16-inch малко. Когато не родословни е налице, пробиване на отвори с ¾ - инчов малко .

5

намерите шаблоните на отворите обозначени с букви D , E и J , и ги пробийте с помощта на ½ - инчов малко.

6

Намерете шаблона на дупка , обозначена с буквата M в горния шкаф и пробийте дупка, която е една ¾ инча в диаметър. Това ще бъде дупката за захранващия кабел.

7

Поставете монтажната плоча на мястото си и марка дупките , разположени на A , B, C и D. е.
8

Монтирайте плочата на мястото си с помощта на заключващи болтове във всички области, където родословна не е на разположение и с 3-инчов винтове за дърво , където има родословна .

9

с помощта на друго лице , лифт фурната на позиция и я оставете да си почине в разделите на подкрепа, които са разположени на монтажната плоча .

10

Run захранващия кабел на фурната чрез трюма ви пробити в Стъпка 5 .
<Бразилски> 11

Плъзнете микровълновата в позиция , така че е изравнена с горния шкаф и поставете 3 ¼ - инчов -по- 3 - инчови болтове надолу през отворите в горната част на шкафа.

12

Закрепете захранващия кабел на фурната в положение със скоба за кабел и включете уреда инча

13

Монтирайте филтрите за мазнини и премахване на всякакви пластмасови опаковки , преди да използвате фурната.

<Бразилски>

Може да забави Водно налягане Направете миялна машина не работи

? -Големите производители на съдомиялни машини изискват налягане на водата от 20 и 120 паунда на квадратен инч за техните миялни машини да работят правилно . Ако ниско налягане на водата ти е проблема

Περισσότερα >
Как да Paint дрипав Chic Мебели

дрипав Chic стил е романтична и ретро начин да декорирате стил рустик . Мебели обикновено се носи и е бичен боя в цвят светъл или пастелни цветове. Опърпан шик мебели се вписва много добре в много вил

Περισσότερα >