Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> микровълнови фурни >> Content

Защо ли е Микровълнова Светлината върху но Microwave не работи

? Отстраняване на микровълнова фурна , който светва, но не работи включва изключва някои от най-често срещаните технически неизправности . Чрез отстраняване на проблеми у дома, да ви спести време и пари чрез фиксиране на уреда сами. Out - на - гаранция посещения на техници често са скъпи , особено ако проблемът се окаже достатъчно проста, за да се определи като у дома си . Най- честите проблеми, които произвеждат тези симптоми са лесно да се определи , без специални инструменти или познания. Неправилно програмиране

Re - въведете инструкции за готвене , като се уверите, да се отменят всички времеви закъснения , въвеждане на тегло за храната , ако е необходимо , и натиснете бутона " Start" , когато сте готови да започнете . Пропускане на всеки от тези етапи може да попречи на фурната да се стартира . Винаги се уверявайте, че вратата е напълно затворена, ако фурната не успее да започне.


Lock Child Active

Заключването на детето спира деца да играят с фурната , промяна на настройки и начална уреда сами. Фурната работи нормално , което свети и реагира на вход, без да стартирате . Задръжте бутона с икона на катинар в продължение на няколко секунди, за да изключите заключването на дете.

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1019053766.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.