Как да изхвърлите старите Микровълните

Микровълните често са достатъчно малки, че да можете да ги сложите в кофа за боклук . Въпреки това , части от микровълновата подлежат на рециклиране , и може да е незаконно в своята общност , за да се разпорежда с тях по този начин. За щастие , можете да изберете една от няколко други методи за обезвреждане на разпореждане на вашето използвано микровълнова правилно . Инструкции

1

Запитване с магазина , откъдето сте закупили вашата микровълнова печка. Той може да участва в програма за обратно приемане , където можете да свалям микровълновата в магазин или друго съоръжение . Магазинът може да има и програма търговията в който дава кредит ако имате нужда да си купи нова микровълнова печка.

2

Обадете се на местния център за рециклиране. Той вероятно приема използва микровълни.


3

Свържете се с местния съоръжение твърди отпадъци и питам, ако има област, в която можете да пуснете почивен използва микровълнова печка. За такса , вие също може да бъде в състояние да се организира , за да ги вземете. Уебсайтът на съоръжението може да съдържа тази информация , както добре.

4

Обадете се на местния отстраняване боклуци или теглене на бизнес , които най-вероятно ще вземе вашия използва микровълнова печка срещу заплащане.

5

Проверка с лидера на вашата общност , за да се види дали има организирана бунището ден . Ако е така , попитайте дали те ще имат специална зона за малки уреди или електроника , като например микровълнови печки и компютри.

6

Дарете работеща микровълнова на местна благотворителна организация , спестовност магазин , храна кухня или приют за бездомни .

Как да се изострят за битови отпадъци, Blades

Този бърз и лесен метод ще се изострят боклук остриета обезвреждане и освежа ваше разположение в същото време . Нещата ще трябва ледени кубчета пресен лимонов MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

Περισσότερα >
Как да спечелим фиба Legs

Ако искате да дадете вашите мебели ретро външен вид, добави остър крака. Фиба крака са като завръщане към 1950. Традиционно, остър крака са изработени от метал, като ковано желязо. Ако правите остър к

Περισσότερα >