Кенмор 30 - Inch Microhood Монтаж

A microhood е уред, който комбинира микровълнова печка и абсорбатор фен . Той е поставен директно върху един обхват и действа като апарат за обезвъздушаване дойдохте пара от него. Кенмор е марка уред, който предлага microhood . Инсталиране на Кенмор microhood отнема няколко часа и изисква помощта на един приятел . Нещата ще трябва
отвертка
Hammer
мярка Tape
Level
търсач Pencil
Stud
Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Свалете двата винта, които държат скобата за монтиране на място в задната част на microhood с помощта на отвертка . Изхвърлете тези винтове ; те не са необходими , за да завършите инсталацията. Поставете монтажната скоба на страната, където тя може да бъде достъпен по-късно .

2

Махни монтажната плоча на вентилатора , с помощта на отвертка . Монтажната плоча на вентилатора е в горната и задната част на microhood . Три винтове държат плоча на мястото , две отгоре и един на задната страна на плочата .


3

Махни Вентилатора от вътрешността на microhood и изключете вентилатора от микровълновата в точка на съединител , който може да бъде освободен от ръка . Поставете вентилатор на една страна.

4

Използвайте малка чук да нокаутирам два вентилаторни отдушници . Четирите за вентилация на microhood включват два на гърба на microhood и две на монтажната плоча на вентилатора . Двамата, които трябва да бъдат отстранени зависи от това как се вентилира системата . Ако е стена вентилира , двете на гърба на microhood трябва да бъдат премахнати . Покривни отвори изискват вентилаторни отвори на монтажната плоча на вентилатора да бъде отстранен .

5

Замяна вентилатор обратно в microhood , се завръща конектор проводник. Изравнете феновете на вентилатора от вентилатора с две отворени вентилаторни отвори , които са били отстранени в Стъпка 4 .

6

Сменете монтажната плоча на вентилатора с отвертка .

7

Намери осовата линия на отвора на microhood , като се използва измерване на лента и нивото на отвес . Използвайте мярка лента, за да се намери средната точка на отвора , и го маркирайте с молив . Използвайте ниво , като го държите вертикално , за да открие най- вертикално ниво. Начертайте вертикална линия с молива , за да маркирате централната линия на отвора. Това помага да се определи винкел по-късно .

8

Намерете шпилките вътре в отвора , като се използва търсачка Stud . Маркирайте мястото на тези шипове , с помощта на молив . Скобата трябва да бъде свързан с шипове в най-малко две точки за провеждане на микровълновата печка и предния капак на място.

9

Поставете монтажната скоба на стената , за изравняване на осевата линия , създаден в Стъпка 7 с центъра на монтажната скоба . Отвореният край на конзолата е на върха ; дългата част на монтажната скоба е на дъното .

10

Използвайте молив за да отбележат дупките с надпис " A ", " B ", " C " и "D " с молив <Бразилски> е. 11

Пробийте дупка 3/16-inch за някоя от марките , които са над родословна . Пробийте 3/4-inch дупка за марки , които не са над родословна .

12

Нанесете горния брояч шаблона , които трябва да бъдат включени с microhood и марки дупки " J " и " K "на кабинета. Това е мястото, където microhood свързва с кабинета или тавана над него.

13

Пробийте дупка в 3/8-inch марка " J " и " К. " Също така, пробийте дупка за достъп за захранващия кабел, за да бъде изтеглен чрез ако едно не съществува.

14

Маркирай дупки на дългата страна на монтажната скоба , която е на дъното , ако дупки " A ", " B ", " C " и " D " не се седне на родословна . Скобите за монтиране имат много дупки, които ще се наредят с родословни . Ако е възможно, марка най-малко две дупки.

15

Drill 3/16-inch дупки за добавените с шипове дупките по скоба дъното .

16

Свържете монтажната плоча на стената с помощта на винтове . Използвайте МИГ винтове за дупки над родословна . Дупки поставени над гипсокартон използват болтове превключваемите . Крилата на напречната болт поберат през пробит отвор дупка и се разширяват от другата страна на стената, за да помогне задръжте скобата на място.

17

Повдигнете microhood към скобата с приятел. Snake на powercord през дупката . Окачете microhood върху разделите за подпомагане на монтажната скоба .

18

завийте болтове чрез предварително пробити дупки " J " и " K ", за да държи в микровълновата място от върха.

Не може да се инсталира вентилатор на тавана . Всяко Алтернативи

? A вентилатор на тавана не е единственият начин да се движат на въздуха в един модерен дом . Таван фенове често са удобен начин да се даде тласък на отопление и охлаждане система в дома си. Този гъвк

Περισσότερα >
Как да спечелим една Faux Antique Console Radio

Можете да създадете изкуствена антични конзола радио чрез изграждане на изкуствени шперплат кабинет . Кабинетът трябва да бъде по-дълъг , отколкото широк . В горната част може да бъде или фиксирана ,

Περισσότερα >