Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> микровълнови фурни >> Content

GE Spacemaker Xl1400 Монтаж

Микровълновата GE Spacemaker предоставя удобен изпускателна система идеална за по-малката кухня всичко-в- едно микровълнова печка и обхват. Монтиране на Spacemaker XL1400 ще ви позволи да запишете площта на щандовете , докато все още ви предоставя с висока мощност микровълнова с приблизително 1,4 метра на кубичен пространство. Нещата ще трябва
Оригинални компоненти за монтаж продадени с GE Spacemaker микровълновата
Philips отвертка
Flathead отвертка
Stud Finder
Hammer
Малките нокти
ролетка
Straight ръб
Drill
3/16-inch свредло
5/8-inch свредло MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Разопаковайте материалите и да се провери бъдете сигурни, всички компоненти за монтаж са налице, включително горната шаблона кабинет, две дървени винтове , болтове с четири превключващи крило ядки, три самонагаждащи винтове машина, два найлонови втулки и две парчета пяна лента.

2 < р > Отстранете винта, които крепят монтажната пластина на гърба на микровълновата . Изхвърлете винтовете и оставете настрана монтажната плоча .


3

Намерете шипове по стените в желаното място с помощта на търсач родословни или чрез сондиране на стената с чук и пирони . Начертайте линия по стената с помощта на правата линия , за да маркирате центъра на всяка сглобка .

4

Премахнете всички декоративни кабинет тапицерия , че ще попречи на инсталирането на микровълновата .

5

Използвайте монтажната плоча като шаблон за позициониране на микровълновата фурна , като се съгласува срещу задната стена под шкафа над печката . Уверете се, че ширината на това пространство е между 30 до 36 инча и луфтът между дъното на шкафа и на върха на вашата печка е най-малко 30 инча.

6

Поставете монтажната плоча настрана. Начертайте вертикална линия по средата на мястото за монтиране .

7

Подравнете монтажната пластина към тази централна линия с помощта на вдлъбнатината на дъното на чинията като ръководство. Уверете се, че монтажната плоча е ниво.

8

Mark вътре двата отвора в горната част на плаката и две дупки на дъното на чинията с молив . Поставете монтажната плоча настрана.

9

Пробийте дупки във вашите отбелязани места. Използвайте малко 3/16-inch тренировка за дупки, които съвпадат с шипове . . Използвайте 5/8-inch бургия за дупки, които не съвпадат с шипове, за да се даде възможност за превключване болт

10

Подгответе микровълнова отработените газове в съответствие с една от следните опции: За началото на отработилите , не са необходими модификации . За извън обратно изпускателна система, инсталиране на изпускателна адаптер които кораби , прикрепени към горната част на микровълновата печка . За вътре изпускателна система, инсталиране на въглеродни филтри , които се продават отделно.

11

Пробиват се отвори и изрези в горния шкаф , използвайки горния шаблон кабинет , предвидена в пакета използвате. Уверете изпускателната силует е отбелязан върху шаблона , само ако имате намерение да използвате горния вариант на отработени газове.

12

Mount микровълновата на монтажната плоча .

13

Промушете електрическите кабел през горния шкаф силует и придават микровълновата в началото на шкафа с помощта самонагаждащи винтовете на машината.

14

Проверете дали клапата функционира правилно , ако използвате отвън обратно или топ опции на изгорели газове.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1019053748.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.