Инструкции за това как да инсталирате по-на -Range Микровълнова фурна

над най -гамата микровълнови болтове в шипове на стената над границите и шкафа над микровълновата . Тази инсталация поставя всичките си уреди за готвене на централно място , докато спестяване на стая на вашата кухня броячи. Трябва да имате електрически контакт вътре в шкафа над границите . Ако Вашата кухня не е вече жични с този сокет, наемат електротехник, за да инсталирате контакта и го свържете към вашето домакинство окабеляване преди да монтирате вашите microwave.Things ви е нужно
стена Stud Finder
Pencil
бормашина и бита на MarketBook.bg Screwdrivers MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отворете шкафовете в диапазона да търсят вертикален вентилационен близо задната стена закачи микровълновата . Ако не разполагате с отдушник , микровълновата също така идва с рециркулационна филтър за отдушник без работа.

2

Screw на амортисьор на правоъгълен отвор в горната част на микровълновата фурна , ако ще се използва шкаф отдушник . Ако не , закрепване на филтъра към един и същ отвор на уреда . Тези части се предлагат в пакет хардуер, който идва с микровълновата .


3

Намерете болтове стенни над диапазона , използвайки търсач родословни . Отбележете местата с молив .

4

Задръжте скоба микровълнова стена срещу стената и привеждане на дупките в скобата върху марка за шипове в стената. Плъзнете скобата срещу долния край на кутията , и да направи молив марка в отвора за винтове на скобите , както и от долната страна на корпуса.

5

Съвпадение свредло с размера на винтове , предоставени с микровълнова печка. Използвайте малко да пробия дупка на всеки молив марка . Използвайте малко един 1/2-inch свредел тренировка да се отвори дупка под шкафа под електрическия контакт вътре.

6

Screw стенната конзола към стената с помощта на болтове или дюбели пакетирани с микровълнова печка.

7

Hang микровълновата на скобата за стена с помощта на един приятел . Прорезите на микровълновата отговарят на металните канали на скобата. Ако използвате отдушник , амортисьор на микровълновата лифтове да се поберат вътре вентилационния отвор . Кажете си приятел дръжте уреда срещу стената , въпреки че вече е на скобата , докато приключите с последните стъпки .

8

Push кабинета монтажните винтове , които идват с микровълновата чрез интериор дъното на кабинета в монтажните отвори в горната част на уреда. Затегнете винтовете с отвертка.

9

Вкарайте захранващия кабел през един 1/2-inch дупка в дъното на шкафа и да поставите щепсела в контакта.

<Бразилски>

Как да се промени една крушка в GE Профил JE1590 Микровълнова

General Electric (GE ) Профил микровълни включват бързи функции за готвене с конвекция вълни , както и микровълнови печки . Вътрешността на микровълнова модел JE1590 светва , когато вратата е отворена

Περισσότερα >
Как да се възстанови на председателя Backs

Възстановяване на облегалката на стола е проект , който може да завърши в рамките на един час . Можете да намерите стари столове в ярд продажби или спестовност магазини и да им даде нов живот с малко

Περισσότερα >