Как да инсталирате Обезвъздушаване Микровълнова на стената

A обезвъздушаване микровълнова монтиран на стената в кухнята насочва горещ въздух и готварски изпарения през горната част на уреда в въздуховоди инсталиран в кабинета по-горе. Инсталацията на стената спестява площта на щандовете . В допълнение към тръбопроводът , кутията през микровълновата на стена трябва да бъде свързан с електрически контакт . Свържете се с електротехник, за да свържете изхода , преди да монтирате уреда на стената. Вие също така ще трябва да привлече на приятел за помощ при провеждането на микровълновата стабилен , докато работите . Нещата ще трябва
стена Stud Finder
Pen или молив
бормашина и бита на MarketBook.bg Screwdrivers MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Закрепете отдушника амортисьор снабден с микровълнова печка до горната част на уреда с помощта на отвертка .

2

определи местоположението на шипове стената с помощта на инструмента за намиране на родословни и марки петната с химикалка или молив .
<Бразилски>
3

Натиснете плоча метал монтаж , доставен с уреда срещу стената, за да се приведе в съответствие дупките в плочата над шипове стени . Нарисувайте X във всеки отвор за монтаж на плоча , за да маркирате местата за пробиване на отвори . Mark през отворите на плочата , където тя се вписва срещу долната страна на корпуса, както добре.

4

Drill пилотни дупки марка молив на стената и дъното на шкафа. Нарежете отделна дупка , най-малко един сантиметър в диаметър, в близост до дъното на гърба на кутията за електрически кабел на уреда .

5

Закрепете монтажната пластина към задната стена с напречни болтове в хардуера пакет, който идва с уреда.

6

Поставете микровълновата на монтажната плоча . Вземи приятел, за да съдейства за повдигане на уреда в позиция. Повдигнете амортисьор на микровълновата да се поберат в рамките на вентилационния отвор в долната част на шкафа. Кажете си асистент продължи провеждането на микровълновата за следващата стъпка .

7

Добави метална шайба на всяка от ламаринени винта в чантата на хардуер доставен с уреда на . Завъртете винтовете през вътрешността на корпуса с отвертка надолу в отворите в горната част на микровълновата фурна , докато стегнат . Приятелят ти вече може да пусне на уреда.

8

Поставете края на електрическия кабел през отвора в задната част на корпуса. Хванете щепсела от вътрешността на кутията и да се свържете с електрическата мрежа .

Монтаж Електрически нагреватели перваз на стената

Можете да монтирате електрически нагревател перваз във всяка област на вашия дом , изискващи допълнително отопление, като например баня , коридор или под прозореца. Нагревателят насочва студения възду

Περισσότερα >
Как да се изгради една Moving Библиотеката

Ако сте голям книга любовник и има десетки книга лежи у дома , какъв по-добър начин , за да им се наслаждавате , отколкото да се изгради своя собствена лавица за книги ? Но ние не говорим за просто ед

Περισσότερα >