Как да инсталирате Spacemaker Над на Range Microwave

Spacemaker е името на марката на някои уреди , произведени от General Electric. Микровълновата Spacemaker придава на стената над кухнята обхват и до кабинетите , надвиснали над границите . Това пести площта на щандовете . Кабинетът в диапазона трябва да съдържа стандартен контакт 120 волта за захранване на Spacemaker . Ако не разполагате с електрически контакт през интервала , свържете се с електротехник , за да завършите окабеляването преди да инсталирате Spacemaker.Things ви е нужно
стена Stud Finder
Pencil
бормашина и бита
Отвертки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

винта на доставения отдушник амортисьор до върха на Spacemaker ако се свързвате към шахтите вътре в шкафа над границите . Ако не е, завъртете предоставения филтъра.

2

Използвайте визьора на мъжкото да маркира мястото на два стенни шипове над диапазон. Начертайте малък " X " във всяка от фиксираните с молив .


3

Press доставения шаблон за монтажната скоба към стената и го издигна до горния ръб приляга срещу долната страна на шкаф. Ако вашите опции за местоположение са гъвкави , плъзнете скобата наляво или надясно, докато дупките приведе над "X" марки , идентифициращи болтове стена , а след това направи молив марка през всеки отвор в скобата върху стената . Ако болтовете на стената не се намира там, където трябва да поставите скобата над диапазона , давай напред и да направи своя молив марка , където те трябва да бъдат , и планират да използват заключващи болтове за монтаж - те са алтернатива на закрепване директно към стенни шипове .

4

Задръжте микровълновата близо до дъното на шкафа и марки в долната част на корпуса с молив, за да се приведе в съответствие с монтажните отвори в горната част на микровълновата . Вашият микровълнова може да включва шаблон хартия, за да помогне в правилното поставяне на монтажните отвори .

5

Пробийте дупка пилот на всеки молив марка на стената и под шкафа. Пробийте дупка с 1 - инчов диаметър на дъното на шкафа до стената за захранващия кабел Spacemaker да стигнат до изхода .

6

Прикрепете монтажната конзола към стената с винтове , които идват с на Spacemaker . Използвайте заключващи болтове , ако не се свързвате към стената шипове .

7

Повдигнете Spacemaker върху скобата с помощ от помощник . Прорезите на гърба на слайда уред върху съвпадение на прорезите в скобата. Вдигнете захранващия кабел Spacemaker зад уреда и в 1- инчов отвор в корпуса , за да се свържете към контакта. Повдигнете амортисьор на върха на Spacemaker да се плъзга вътре в отдушника на дъното на шкафа , само ако сте кука до отдушник . Вашият помощник трябва да продължи провеждането на Spacemaker срещу долната част на шкафа за окончателните стъпки за инсталация .

8

Push болтове , предоставени с Spacemaker през вътрешността на дъното на кутията в отворите в горната част на на Spacemaker . Завъртете болтовете на часовниковата стрелка, с помощта на отвертка с плосък връх .

Как да Bypass хладилник Relay

A хладилник реле е електрически ключ, който цикъла на компресора и изключва в отговор на търсенето на студен въздух в уреда . Защото компресори не са проектирани да работят непрекъснато , релето е как

Περισσότερα >
Как да се възстанови на председателя Backs

Възстановяване на облегалката на стола е проект , който може да завърши в рамките на един час . Можете да намерите стари столове в ярд продажби или спестовност магазини и да им даде нов живот с малко

Περισσότερα >