Как да възстановите превключвателя за Меджик Chef Газова Фурна

След като сте имали прекъсване на захранването в дома си , може да има технически проблеми , когато се опитват да използват магията си Chef газова готварска печка . Когато горелката е включена, устройството проверява соленоиди газовите клапани за приемственост ; и ако проверката е неуспешно, тогава устройството ще се заключи , така че тя не може да се използва . Превключвателят за локаут могат обикновено да се включи по време на прекъсване на захранването ; тогава ключа ще ви бъде сменена с рестартиране на мощност за фурната. Инструкции

1

Включете една от горелките на вашата магия Chef печка на газ след това изчакайте поне четири секунди, за да видите , ако уредът започва да работи отново .

2

Натиснете "Off " бутона в горната част на контролния панел , ако не на топлина произлиза от горелката след още 30 секунди.


3

Дръпнете си печка, далеч от стената и да се провери контакта. Ако захранването на фурната е включен в контакт за променливо напрежение , изключете го .

4

Проверете прекъсвача в дома си , за да се уверите, че захранването на фурната и кухненски уреди е включен. Ако има прекъсване на тока , може да се наложи да се свържете с вашия доставчик на комунални услуги .

5

Включете захранването обратно в стената и да се премести си фурна обратно на мястото си . Натиснете бутона " On" на контролния панел.

6

Включете горелка отново, за да се тества неговата функция . Превключвателят трябва да бъде напълно анулира, и топлина трябва да дойде от горелката .

Как мога да инсталирам тавана вентилатор Литекс

? Таван фенове са чудесен начин да се пести енергия и пари, защото ако способността им да се движат на въздуха в цялата стая. В действителност , повечето фенове са наистина в състояние да повиши ефект

Περισσότερα >
Как да спечелим Grapevine Мебели

Ако живеете близо до лозе, собствениците ще понякога ви позволяват да се извозват техните изхвърлени лози . Като алтернатива , можете да изрежете диви лози или купите сушени лози в магазин за плавател

Περισσότερα >