Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> микровълнови фурни >> Content

DIY : Convection Vape

A конвекция изпарител е вид гореща кутия, която се използва като алтернатива на тютюнопушенето. Тютюнът се загрява и вдишване вместо за директно пуши. Това е много по-ефективен и по-малко вредни от пушенето . Парите по-добър вкус и е много по-малко дразнещ за гърлото. Кутията има тръба , идваща от това , че сте се вдишват от дима , за да получите . Ако не искате да си купите конвекция изпарител, можете да направите своя собствена с няколко битови предмети . Нещата ще трябва
Tobacco
кухненски нож
Beaker
Hot
плоча
Показване повече инструкции
е. 1

Планировката желаното количество тютюн ви искам да се пуши и го нарежете на малки парчета с кухненски нож . Стойността, която искате да оформите ще варира в зависимост от това колко искате да се пуши .

2

Разпръснете се тютюна вътре в стъкленица . Движете се наоколо , така че се разстила равномерно в стъкленицата и не е слегнал заедно в центъра . Добавете още тютюн към сместа , ако тя не изглежда като това ще бъде достатъчно , преди да преминат към следващата стъпка .


3

Чашата се поставя директно на върха на гореща плоча . Включете котлона до най-близкия изход и да го включите.

4

Сложи ръката си над горната част на чашата и нека тютюнът започне да се изпарява от топлината на котлона . Поставете устата си над стъкленицата веднъж тютюнът се изпарява и се вдишват . Махни си устата от стъкленицата и поставете ръката си обратно на върха. Издишайте за освобождаване на дима .

5

Вдишайте отново , след като тютюнът се изпарява още и се повтаря същият процес , докато цялото количество тютюн се изпари . Изключете котлона и отстранява се бехеровата чаша от нея при завършване .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1019053633.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.