Отстраняване на един GE Spacesaver

Микровълновата GE Spacemaker е проектиран да се поберат над кухня диапазон , премахване на микровълновата от брояч върха , за да освободите място за работа . Тази микровълнова има автоматични време и размразяване цикли , както и въртящ грамофон , сменяем фурна багажник и система за вентилиране за отклоняване на дим и пара, издигаща се от печката долу. Общите проблеми , които възникват с микровълновата включват проблеми с отопление или неизправност на контролния панел , които изискват посещения на услуги , но много други въпроси могат да бъдат определени чрез отстраняване на проблеми . Инструкции

1

Изключете GE микровълнова , ако уредът няма да се включи или да започнете и след това включете отново захранващия кабел в три щифта, заземен контакт . Сменете предпазителя или рестартирайте прекъсвача , ако захранващият кабел не е достъпен за нулиране власт. Отворете и затворете вратата здраво .

2

Натиснете бутона " Vent Fan ", след микровълновата спира готвене , ако вентилатора на отдушник продължава да взриви дори когато микровълновата вече не е за готвене .
<Бразилски>
3

холд " Clear /Off" за 3 секунди, ако контролния панел не работи и микровълновата фурна няма да започнете да готвите да освободите функцията за заключване на контрол.

4

Издърпайте от температурната сонда от стената на микровълновата и след това го поставете отново , ако " Bad Probe " или " Моля Поставете Probe " се появява на дисплея , което показва, че сондата не е поставена докрай.

5

Изчакайте за микровълнови сензори , за да започне таймер за функцията пара , преди да отворите вратата , ако " Sensor Error " се появява на дисплея по време на този избор . Добавете още време за готвене , ако е необходимо за процеса на пара.

Мога ли да почистите вентилатора в My Кенмор Over- Фурна Микровълнова

? Кенмор произвежда много различни видове кухненски уреди , включително микровълни. В продължение на повече модели на фурната , вентилатори са вградени за безопасност , така и удобство. Въпреки това,

Περισσότερα >
Светли петна да спечелим Pine изглежда като Maple

Използването на недвижими кленово дърво може да се струват непосилни , когато изграждането мебели или други дървени елементи. Поради това, много дърводелци избират да се изгради с бор и се използват с

Περισσότερα >