Как да се промени на GE профил Микровълнова Lightbulb

" GE Profile" се отнася до избора на GE уреди, като хладилници, печки и микровълнови печки, които се отличават с декоративна тема. Повечето от GE Профил микровълнови модели включват халогенни крушки по предните си врати. Тези крушки имат 120V , 20 w капацитет и разполагат с номер на част WB25X10019 на . Луковиците са защитени от единични стъклени плочи с участието на тънки метални скоби около външните ръбове . Можете да замените евтините крушки с помощта на няколко основни домакински tools.Things ви е нужно
Филипс отвертка
Клещи
Смяната на крушките на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете микровълновата от електрическия контакт . Намерете стъклена плоча микровълновата фурна , която покрива крушката .

2

Разхлабете и отстранете единния Винт с помощта на отвертка Филипс . Внимателно плъзнете стъклена плоча в посоката на отвора Винт за откъсване на клиповете под всеки ъгъл .


3

Извадете крушката като хванете база с клещи. Издърпайте крушката направо да го откачи от кабелните .

4

Хванете основата на резервната крушка с клещите . Плъзнете основата на крушката в кабелните , докато тя е напълно здраво.

5

Включете микровълновата в електрическия контакт , за да се гарантира, че крушката се работи правилно . Изключете микровълновата , преди да подменяте стъклената плоча .

6

Поставете стъклената пластина в микровълновата и я залепете на тавана на уреда с клиповете. Re - вденете Винт до неговото плътно с помощта на отвертка Филипс .

Как да разглобявате предната част на Кенмор Хладилник

Kenmore уреди са собственост на Sears и са произведени от трети страни дружества , като Frigidaire и Whirlpool . Много Kenmore хладилници имат лед и вода опаковка разположен на предния хладилника е ед

Περισσότερα >
Как да си направим една кукла легло от картон

A дете, което обича да си играе с кукли трябва да има яслите да държи нейните кукли. Направете своя собствена кукла яслите , използвайки рециклирани кутии картонени отколкото харченето на пари за прои

Περισσότερα >