Как да се измери дължината, ширината и Дълбочина на Микровълнова

При пазаруване за микровълнова печка, да са наясно с размера на пространството, с което разполагате . По-големият размер на интериора на микровълновата, колкото по-голям размер екстериор . Тъй като микровълните не са еднакви по размер , е необходимо да се измери екстериора на микровълнова кабинета да се гарантира, че размерът на микровълнова печка , за да изберете лесно се побира в разпределена вашето пространство . Вътрешните размери могат да варират от половин до един кубичен фут 1/2-cubic фута в размер, с шкафове размери, вариращи някъде между 19 и 30 см в дължина , и различни ширини и дълбочини. Нещата ще трябва
мярка Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете дълбочината или височината , на микровълновата от дъното на краката микровълновата към върха на шкафа. Ако измерване дисплей в магазина , започнете вашата измерване дълбочина от брояча на дисплея седи на върха на шкафа , това ви позволява да получите действителната дълбочина , или височината , на микровълновата .

2 <стр.> с лице към предната част на микровълновата печка . Поставете измервателната лента в горната част на микровълновата от лявата страна на корпуса от дясната страна на шкафа. Това ви дава измерване на истинската дължина.


3

Огледайте задната част на микровълновата печка за всякакви стърчащи елементи, като захранващият кабел или корпуса на вентилатора . Тези елементи ще се отразят на измерването на ширина. Ако микровълновата има дръжка , да вземе дълбочината на дръжката под внимание при вземането на измерване на ширината .

4

Измерете разстоянието от предната част на микровълновата кабинет в задната част на корпуса. Измерете колко далеч никакви продукти подават от задната част на микровълновата фурна и добавете това измерване за измерване на физически кабинет .

5

Измерете колко далеч микровълновата дръжката стърчи от лицето на микровълновата . Добави измерването на дръжката , за да измерването на шкафа . Истинската ширината на микровълновата ще включва дръжката и изпъкналите елементи , ако има такива, от задната част на микровълновата .

Дали солидна база на Bosch съдомиялни направи по-трудно да инсталирате

? Както и при други уреди Bosch , а Bosch съдомиялна машина е проектирана да работи сравнително тихо в сравнение с други миялни машини . В резултат на това , Bosch миялни машини имат солидна основа, к

Περισσότερα >
DIY Desk Student

Функциониране на работното пространство е почти толкова важно, в стаята на ученика като легло . Ученически бюра , обаче , често са скъпи за закупуване на мебели от доставчика . Хенди родители с ограни

Περισσότερα >