Как да се мотае Микровълнова От плот

A микровълнова фурна виси от плота е удобен, защото е по-лесно да се постигне от една висяща над печката . А отпред вентилирани микровълнова печка е най-подходящ за окачване под плот , тъй като допълнително пространство и отвори не са необходими за обратно вентилация. Скоба за стена и плот болтове държат микровълновата на сигурно място под плота . Нещата ще трябва
Level
Пробийте
Дърво шайби
винтове
отвертка
Tape
Top шаблон кабинет
Stud Finder
Конзола за монтиране на шаблон
монтиране на стена
винтове
отвертка
болтове и гайки
Бесният
Counter бегач или ястие отцедник мат MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверете Равните височини на долната страна на плота с ниво . Пробийте два водещи дупки за дърво шайба ако долната страна на плота не е ниво. Завийте дърво шайба в долната страна на плота с отвертка, за да направи нивото монтажната повърхност.

2

лента отгоре шаблона кабинет, който идва с вашата микровълнова от долната страна на плота . Пробийте направляващите отвори за монтажните болтове , които са посочени на шаблона.


3

Включете търсач родословни . Плъзнете я над стената, на която ще се монтира на микровълновата . Думата " Stud " ще се появи на дисплея, когато се намира на първа конезавод . Думата " Център" ще се появи, когато се намира в средата на шийката . Продължи плъзгащи търсача по стената , за да намерите втората конезавод .

4

Лента крепежна шаблона на стената между двата стенни шипове . Пробийте водещи дупки, през шипове , които са посочени на шаблона. Завийте монтажните скоби на стената в двата стенни накит с отвертка. Заключване на дъното на микровълновата на мястото на долната устна на монтажната скоба . Прокарайте електрическия контакт до електрическия контакт на стената. Заключване на горната част на микровълновата на мястото на горната устна на монтажната скоба .

5

Поставете монтажните болтовете в техните водещи дупки, от горната част на плота и чрез топ разделите на микровълновата . Завийте гайките на болтовете от долната страна на плота , и ги затегнете с гаечен ключ . Скриване на хардуера на повърхността на плота с брояч бегач или ястие отцедник мат.

Как да Промяна на филтър с активен въглен в микровълнова

Над на борсата микровълни включват светлина и въглен филтър в долната част на устройството. Тъй като единици са предназначени да бъдат инсталирани над печката , светлината позволява на потребителя да

Περισσότερα >
Как да се изгради Bird Cage щандове

Bird кафезни щандове следва да бъдат прости и силни . Те не трябва да бъде тромава , най- тежък или трудно да се движат. Простотата е ключът за клетка за птици щандове . Bird клетки не са толкова тежк

Περισσότερα >