Как да се замени на GE Profile Wave Guide Cover

Капакът вълновод във вашия профил микровълнова GE обслужва две цели. Първата е да се насочи вълните от магнетрона да се готви храната си . Втората цел е да се предотврати бъгове и остатъци храна от навлиза в същината на работните електронните компоненти на микровълновата . Когато храната не е за готвене или искри се излъчват от водача на вълна, че е време да замени вълновода . Вие ще трябва да получите номера на модела на вашия GE Профил микровълнова когато поръчване на водача на подмяна вълна. Номерът на модела е от вътрешната страна на отвора на вратата . Замяна вълноводи са на разположение на ремонт уред центрове и от GE . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
мокър парцал MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете GE Профил микровълнова захранващия кабел от контакта . Отворете вратичката на микровълновата и извадете стъкло плоча и пръстен с колела в центъра на микровълновата .

2

Намерете метална вълна ръководство щит или от дясната страна на микровълновата фурна или на тавана на единица . Вълноводът е метална щит с един единствен винт осигуряване .


3

Премахнете винта за закрепване с Филипс отвертка. Плъзнете водача за вълна надолу, откъсвайки горните ъгли от микровълновата . Премахнете вълноводът напълно от устройството.

4

Почистете областта около дупката, която вълноводът покрива , с помощта на влажна кърпа . Това място трябва да бъде чист, за да вълноводът запечатва дупката напълно.

5

Поставете горните ъгли на вълновода в двете четящи устройства за вътрешността на микровълновата . Подравнете отвора за монтиране на вълновода с монтажния отвор на микровълновата . Закрепете вълноводът с винта .

6

Поставете въртящия се пръстен и чинията обратно в микровълновата . Затваряй вратата на микровълнова печка и включете захранващия кабел в контакта.

Как да почистите Отводняване на LG съдомиялни

Когато вашият LG миялна машина спира източване на водата от ваната , има някои основни стъпки, които можете да изпълните , за да разберете каква е причината за проблема , като например почистване на о

Περισσότερα >
Как да се изгради един по таекуондо Belt Rack

Taekwondo е форма на традиционните корейски бойни изкуства , който обучава на лице както психически и физически. Tae означава юмруци и Куон означава крака което означава, че Taekwondo учи на прави

Περισσότερα >