Как да инсталирате Frigidaire Microhood

The microhood Frigidaire е микровълнова печка , която също служи за отдушник качулка в кухнята. Можете да го излее навън , ако решите , но най-лесният инсталацията използва филтъра за мазнини и екрана , включен в микровълновата . The microhood елиминира нуждата за аспиратора в кухнята , докато ви дава място за инсталиране на вашия микровълнова печка. Това е важно, когато пространството може да бъде ограничено, тъй като елиминира необходимостта от използване на площта на щандовете Средната направи -си сам може да управлява инсталацията за около един час , но имате нужда от помощник , за да помогне с повдигане на уреда. Нещата ще трябва
Stud Finder
Pencil
Level
Tape
Превключване котви, опционални
Пробийте
Drill бит, установен
Филипс отвертка
Hole видях <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Преместете печката далеч от стената , където ще инсталирате микровълновата . Намерете шипове в стената с помощта на търсач родословни и марка си места с помощта на молив.

2

Поставете монтажния шаблон на стената под шкафа. Използвайте ниво, за да се уверете, че шаблона е ниво. Tape го към стената.


3

Mark местата, където ще трябва да пробия дупки в зависимост от шаблона. Когато го наредят на стената , не забравяйте да го подредят , така че ще монтирате скоби в шипове . Пробийте отворите имате нужда с помощта на бормашина и свредло .

4

Монтирайте скобата върху стената с помощта на винтове , които дойдоха с него и Филипс отвертка. Използвайте превключване котви от страна , която не отиват в родословна , ако е необходимо . Пробийте дупка достатъчно голяма, за да приеме превключване котвата . Започнете винта в котвата и след това да го избута в стената . Тя ще отвори през пролетта , след като го поставите в стената . Затегнете винта с отвертката .

5

Поставете шаблона вътре в шкафа , така че е плосък в долната част . Отбележете местата на дупките , които трябва да пробия в шкафа с молив . Пробийте отворите в долната част на шкафа с помощта на бормашина и свредло . Изрежете отвор в ъгъла на дъното на кутията за захранващия кабел с помощта на бормашина и дупка трион.

6

Повдигнете микровълновата до монтажната конзола с помощник и да го прикрепите към скобата . Включете захранващия кабел в дупката ти пробити като вдигнете микровълновата до скобата. Инсталирайте монтажните болтове през дъното на шкафа и в горната част на микровълновата с помощта на отвертка Филипс , докато помощникът ви го държи на място .

7

Включете захранващия кабел на микровълновата в електрическия контакт . Натиснете печката обратно на мястото си . Инсталирайте филтъра за мазнини и екрана. Поставете решетката на микровълнова отпред и да го щракне на мястото си.

Как да Отстраняване на прекъсване на електрозахранването на KitchenAid Superba е

Съдомиялната KitchenAid Superba може да наблюдава ястие влага за по-добро сушене, дезинфекцирайте ястия , и се смила на частици храна , които попадат в ваната на миялна машина. Въпреки това, ако едно

Περισσότερα >
Как да спечелим Gorilla Glue Cure бързо

Gorilla Glue е особено лош вкус лепило , специално предназначени да направят различни видове повърхности да прилепнат един към друг. Компанията прави най-различни продукти , включително лепило за дърв

Περισσότερα >