Инструкции за Admiral Микровълнова фурна KSA 8575A

Admiral е търговска марка за различни полезни домакински уреди, включително микровълни. Построен от Whirlpool Corporation, някои Адмирал микровълнови печки, като Модел KSA 8575A предлагат променлива готвене пъти , предварително програмираните опции за различни храни, често варени в микровълнови печки, като пуканки , както и опция за заключване на клавиатурата, за да се предотвратят аварии . Инструкции

1

Включете микровълновата в най-близкия електрически контакт, който приема тристранна тапи. Микровълновата идва с кратко захранващ кабел за предотвратяване на заплитането .

2

Задайте цифров часовник в горната част на контролния панел, тъчпад отдясно на вратата на фурната на . Докоснете " Stop /Clear" клавиш, за да изчистите дисплея на часовника по подразбиране . Докоснете "Clock ключ '' и докоснете съответните цифри за текущото време . Например , ако времето е 12:30 , докосвайте 1, 2, 3 и 0 ключовете в този ред. След като имате правилния път влезе , докоснете "Clock " отново, за да настроите времето .


3

Натиснете цифровите клавиши , за да въведете желаното време за готвене . Ако искате фурната да се готви продължение на три минути , докоснете " 3 " клавиатура . Докоснете "Power Level" и след това броят на процента на 100 процента мощност желания . Например , натиснете "Power Level" и след това 2 . На екрана ще се изпише " P -20 " което показва, че фурната е настроен да се готви при 20% мощност . Докоснете "Start" за да започне готвенето.

4

Докоснете цифровите клавиши , за да въведете време за две - или три -степенна готвене. Докоснете "Power Level" , за да настроите таймера за първия етап . За 100% мощност в първия етап на готвене, просто натиснете "Power Level" за втори път.

5

Натиснете цифровите клавиши , за да настроите таймера за втория етап на готвене, след това натиснете "Power Level" последвано от нивото на мощност желания - " 5 " за 50 процента , " 7 " за 70 процента , например. Повторете за третия етап , ако е необходимо. Докоснете "Start" за да започне готвенето.

6

Докоснете " Instant Minute " за препрограмиран времето за готвене на една минута при 100% мощност . Натиснете бутона отново, докато фурната работи, за да удължи времето .

7

Използвайте "Custom РАЗМРАЗЯВАНЕ " клавиш, за да започнете да настройвате фурната за размразяване . Докоснете клавиша два пъти. " LBS ". ще започне да мига на екрана. Въведете теглото на храната с помощта на цифровите бутони . Натиснете "2" и след това " 0 " за два килограма, например . Докоснете "Start ". Когато таймерът звучи , отворете фурната , пренареждане на храната , затворете вратата и натиснете " Start" отново . Повторете , когато таймерът ще изгасне, трети път .

8

Натиснете някой от предварително програмираните ключовете за готвене , за да имат фурната изпълнява тези функции . Например , натискането на " Напитки " ще , след 2 - секундно закъснение , изключете фурната достатъчно дълго, за да отоплява 1/2-cup напитка. Всеки ключ е с етикет с вида на продукта фурната автоматично ще готвя.

Как да се определи по извозване на отпадъците в мивката ми , който е спрял да работи

за боклук разпореждането с имущество чрез счупване на отломки с работно колело острието така , че частиците са достатъчно малки, за да отидат на вятъра. Боклукчийски разпореждания могат да спрат да ра

Περισσότερα >
Как да направим кръгла спалня Crowns

Легло коронки са един лесен начин да добавите драматичен щрих към спалня декор. Вместо да драперия балдахин над bedposts , корона легло действа като централно място , от което се простира на балдахина

Περισσότερα >