Как да се замени една врата Switch на GE Профил Spacemaker Микровълнова

Микровълновата GE Spacemaker идва в множество модели. Някои модели са над обхвата , докато други са плота микровълни . Така или иначе, всички те имат ключ блокировка врата. Ключът е, което ви предпазва от завъртане на микровълновата , докато на вратата на микровълновата е отворен. Ако не можете да включите микровълновата на на всички, че е възможно , че проблемът произтича от ключа . Подмяна на превключвателя изисква от вас да премахнете контролния панел на Spacemaker се . Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете вашия микровълнови от своя източник на захранване.

2

Отстранете горния скара ако имате GE Spacemaker над най- високият клас модел . Премахване на скара изисква от вас да се премахне серия от винтове , намиращи се в предната част на грила или просто вътре откриването грил . Ако не разполагате с над руги -Анж модел , извадете микровълнова тапицерия . The тапицерия се държи на място от множество винтове , разположени от двете страни на микровълновата .


3

Свалете контролния панел. Контролният панел обикновено се задържа на място с по един винт в горната част на панела , ако имате над най- високият клас модел . За други модели , контролният панел се проведе в от един или повече винтове или в горната или отгоре и отдолу.

4

Направете бележка на панелните връзки контрол. Ако трябва да се изготвя схематичен или да направите снимка. Изключете всички кабели от контролния панел.

5

Потърсете ключа на вратата от лявата страна . Ключът изглежда подобно на етикет куче и има две до три жици , свързващи в него , в зависимост от вашия GE Spacemaker модел. Ако не можете да намерите ключа , вашият модел може да има врата, която се крие ключа . Отворете вратата , за да разкрие ключа . Вратата е обикновено пластмаса и се отваря с леко издърпване .

6

Изключете всички кабели , свързани към комутатора . Обърнете внимание на това как те са свързани. Извадете ключа . Ключът е обикновено , задържани от клип . Поставете новия комутатор в същото положение като стария ключ. Уверете се, че клипът е здраво го държи на място. Включете в проводниците .

7

Свържете жиците обратно към контролния панел и замени на контролния панел. Замяна на скара или микровълнова тапицерия .

Как йонийски Air пречистватели Работа

пречистватели на въздуха йонийски , известни също като йонизатори на въздуха , съдържат отрицателни йонни генератори . Отрицателните йони са молекули или атоми, които са загубили или спечелили един ел

Περισσότερα >
Как да спечелим Desk на Crafter е

Повечето занаятчии ценят като специален работно пространство за шиене, jewelrymaking , боядисване или други хобита. Вие може да елиминира необходимостта да се прибирам занаятчийски доставки след всеки

Περισσότερα >