Как да се провери на Carousel Tray Motor в микровълнова фурна

The въртележката или въртящата се маса вътре в микровълнова печка е отговорен за въртене на храната си . Повреден въртележка двигател може да предизвика въртележката да спрат да работят , което води до лошо качество на храните. Проверка на двигателя въртележка изисква отстраняването на микровълнова капака отдолу . След като капакът е отстранена, можете да имат свободен достъп до двигателя. Всичко, което ще трябва да си свършат работата е отвертка. Нещата ще трябва
отвертка
мултиметър MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването от микровълновата . Издърпайте микровълновата , ако това е в непосредствена близост до стена или вътре в шкафа.

2

Отворете вратичката на микровълновата и премахване на въртележката заедно с апарата завъртане на въртележка . Апаратът обикновено вдига с лек влекач .


3

Включете микровълновата над да изложи на капака , която предпазва мотора въртележка . Махнете крепежните болтове и повдигнете капака нагоре , за да видите мотора въртележка . Два винта обикновено държат мотора на място.

4

Отстранете винтовете за премахване на двигателя от микровълновата . Две жици все още се свързват към мотора . За да проверите за физически щети на двигателя , оставете проводниците свързани и инспектира двигателя. Обикновено, само вида на физически щети ще срещнете е огъната направление и че обикновено се появява само ако микровълновата беше улови топката или отпаднала .

5

Подгответе двигателя за тест за непрекъснатост чрез прекъсване на проводниците . Включете мултицет и да зададете отчитане на най-ниските ома на съпротива . Докоснете сондите мултиметър с метални клипса на мотора въртележка . Ако мултицет гласи: " 0 " След това двигателят има приемственост. Ако мултицет не чете "0 " след това на мотора не трябва приемственост и вие трябва да го замени .

Причините за съдомиялни Бихте пътуване веригата

съдомиялни машини са изключително удобни уреди да имат в кухнята. Когато те работят правилно , те ви спести време и усилия за пречистване на съдовете на ръка в мивката , пълна с топла вода и сапун . П

Περισσότερα >
Как да се изгради един председател Queen Anne

Queen Anne е монарх на Шотландия , Англия и Ирландия 1702-1714 . Стилът на стол , известна като кралица Ана е създаден през този период от време . Тези столове са предназначени за комфорт на Нейно Вел

Περισσότερα >