Как да инсталирате Микровълнова Над печката , без да губи Vent

Над на гамата микровълни освободи площта на щандовете , като се свързва директно към кабинета или стената над върха на гамата . Ако в момента имате отдушник печка , можете да откачите качулка част , но които запазват отдушника да премахнете готварски изпарения . Просто се откажете за микровълнова фурна с вградена изпускателна система, която свързва директно към системата за вентилиране вече налице. Единствените модификации , необходими са евентуално подстригване отдушника за определяне на размера . Нещата ще трябва
отвертка
Pencil
5/8-inch свредло
бормашина
Toggle болтове
Duct адаптер
метал механични
Работни ръкавици <Бразилски> тиксо
Plastic телени капачки (по желание )

Покажи повече инструкции
Извадете аспиратор

1

изключете захранването към кухнята с обръщане на превключвателя на главния прекъсвач кутия .

2

Върни се в кухнята и погледнете нагоре във вътрешността на аспиратора да се идентифицират сребрист цвят филтри. Плъзнете филтрите да отстрани или просто да ги дръпнете надолу , за да ги отделят .


3

Огледай дъното на предния капак за винтове , които държат капака на . Отстранете винтовете с отвертка и махнете капака, за да изложи на окабеляване.

4

Намерете две пластмасови капачки , които придържат кабелите заедно и ги въртете обратно на часовниковата стрелка , за да ги премахнете.

5

Помолете друг човек да държи на дъното на капака отдушник , докато отваряте шкафовете над капака . Намерете монтажните винтове , които държат капака на място и да ги премахнете с отвертката . Спуснете капака надолу от кабинета .


Инсталирайте Microwave MarketBook.bg: 6

Разположете монтажната плоча за микровълновата в позиция на стената над печката. Начертайте молив марка във всеки винт дупка и след това го оставете настрана. Поставете малко 5/8-inch-diameter тренировка в свредел и направа на отвори в стената във всеки винт място .

7

Задръжте монтажната плоча връща на мястото си и да се приведе в съответствие дупките за винтове с тези в стената . Поставете превключвате болт през всяка дупка и да се обърнат главите на винтовете посока на часовниковата стрелка , за да отворите на задните крила и осигуряване на плоча на стената.

8

Извадете електрическия кабел нагоре през дупката в корпуса и повдигнете микровълновата на мястото си. Плъзнете микровълновата фурна върху плоча на задната стена , докато щракне на място .

9

погледнете в долната част на микровълновата и намерете двете метални скоби с дупка . Поставете условие самонарезни винта във всяка дупка с бормашина . Е.
10

Погледни в шкафа над микровълновата и поставете още два винта през горната част на мястото на дупките за винтове там, за да се осигури микровълновата към шкафа .

11

Хванете амортисьор на микровълновата фурна , която се простира нагоре в шкафа и го плъзнете наляво или надясно , докато се свърже с металната печката отдушник вече налице. Ако е необходимо , дон работни ръкавици и се нарязва на канала обратно , използвайки ръчна ножица .

12

Плъзнете правоъгълния край на адаптера канал върху микровълнова амортисьор и го закрепете с помощта на тиксо . Поставете оригиналния печка канал в горната част на амортисьор и го закрепете с помощта тиксо .

13

Включете микровълновата в контакта или обрат проводниците заедно със съществуващите домашни проводниците , в зависимост от вашия модел. Ако вашата микровълнова печка се включва в контакта , замени пластмасовите капачки тел на оригиналните кабели за безопасност. Изключете захранването обратно към кухнята .

Монтаж на Пропан Дюза на LG Сушилня

Осъществяване DIY ремонт на битова техника може да ви спести пари и време. Благодарение на широкото разпространение на информация в Интернет , извършване на ремонти на вашите собствени уреди е сравнит

Περισσότερα >
Как да се добави Wheels да Stool Legs

Добавяне на колела за краката на стол ще се даде възможност за по-лесно движение . А набор от колела ще дойде с всички хардуерни компоненти , необходими за този проект , включително монтажните плочи и

Περισσότερα >